Lähdettiin lauantai aamuna ajeleen puoli seitsemän aikaan aamusta minä, Saana, Riikka ja koirat Saaga (Askeesi Kultahippu) ja Asgeir. Oltiin Pellossa siinä vähän ennen kahdeksaan niin kerettiin ihan mukvasti odotella ja tutustua paikkaan ennen kehään menoa.

Me mentiin Asgeirin kanssa kehään ensimmäisinä. Buhund edustajia ei ollut muita joten saatiin kiertää kehää ihan kaksistaan. Tuloksena EH/1. Tuomarina toimi Moa Persson. Tulokseen olen ihan tyytyväinen, sillä Asgeir ei ollut missään parhaassa vireessä. Aluksi meinasi alkaa haistelemaan maata kun lähettiin juoksemaan, mutta sitten sain sen keskittymään, mutta kyllä se juokseminen tahtoi mennä pieneksi kiskomiseksi. Seisomisessa sitten poika seisoi kuin tatti ja siltä se tosiaan näyttikin, että ei kauheen edustava :/ Mutta kuitenkin pahemminkin olis voinu mennä :)

Seuraavaksi oli vuorossa länsigöötanmaanpystykorvat. Junnunarttuja oli kaksi ja Saaga sai tulokseksi EH/2. Ihan hienosti pikku prinsessa esiintyi vaikkakin virtaa tahtoi olla tälläkin ipanalla^^

Päästiin tosiaan ajelemaan hyvissä ajoin takaisin Rovaniemelle. Kiitokset kyydistä Riikalle ja näyttely seurasta myös Riikalle ja Saanalle!

Kuvien (c) Saana Mäkelä

756483.jpg

kehän odottelua, pikkusen pojalla on lämmin.

756482.jpg

Meidän tatti ;)

756486.jpg

Harppaus ravia :P

Sitten levättiin yön yli kunnes oltiin taas ajamassa kohti Pelloa. Tällä kertaa oli Charonin vuoro näytellä ;) Saksanpaimenkoiria oli ilmoitettu 20 joista kylläkin useampikin puuttui. Junnu narttuja oli vain kaksi paikalla joten saatiin koko iso kehä kokonaan käyttöön. Charonin ravaaminen  meni ihan plörinäksi. Kyllä se välillä ravasikin, mutta suurimmaksi osaki laukkoi ja haisteli maasta hyviä hajuja, pitää alkaa enemmän treenaileen.. Lyhyen arvostelun jälkeen Kurt Nilsson antoi meille sinisen nauhan ja arvostelun kouraan.

Ei ollut Pellon näyttely meitä varten, mutta tästä se lähtee vielä :)

756499.jpg

Meodän karvaton kojootti :D

756498.jpg

Pakollinen suksi kuva

756496.jpg

Pentikin joku ihme kukka