Vapaa viikonloppua ja sehän vietetään tietenki treenien merkeissä. Lähettiin Sutkin kanssa ajelemaan tottis kenttää kohti toivoen etät saatais häiriö treeniä muttei sinne ketään tullutkaan, joten treeni suunnitelma muuttui himppusen verran. Alkuun otin eteenmenoa meidän uudessa ISOlla patukalla, ajatuksena että Sutki on vielä virtaa täynnä ja innokas (ainahan se kyllä on) ja näinollen saisin nopean ja innokkaan eteenmenon. Hyvinhän se eteni ainut että meinaa vähän kaartaa kun lähtee "etsimään" patukkaa ja nopeuttakin kaipaisin enemmän.

Seuraamista tavoitteena oikea asento ja vasemmalle kääntymiset. Noh asento onnistui paikoitellen ihan ok:sti eikä edistänyt niin pahasti. Vasemmalle kääntymiset ei niinkään onnistunut, se ei vaan osaa käyttää takapäätään ei sitten ollenkaan. Pitää nyt yrittää keskittyä jonkin sortin takapään käyttöön. Luoksetulossa paikka alkaa olemaan ihan hyvä paikoitellen jää minun makuun hieman liian kauas, nyt pitäis alkaa pikku hiljaa häivyttään apuja.

Tottisten jälkeen lähettiin haku metsään. Otin kuusi pistoa josta yksi tyhjä. Ensin pakeneva jossa maalimies on piilossa 30metrin päässä ja "Hakee" sanan kuultua karkaa n. 50metrin päähän tai sinne asti kuin kerkiää. Sutki lähti hyvin ja toimi rauhallisesti maalimiehellä. Toinen maalimies oli valmis. Taas lähettiin hyvin etsimään, hieman kaarroksen kautta sai hajun ja maalimies löyty, jälleen rauhallinen toiminta maalimiehellä. Kolmas pisto oli tyhjä ja kyllähän se uppos ja syvälle! Jouvuin monta kertaa huutamaan sen takaisin eikä millään malttanu jättää etsimistä, kuitenki tuli palkaksi toiselle puolelle lähti jänis (pakeneva maalimies) joka tällä kertaa onnistu vähän paremmin ;)

Neljäs pisto oli jälleen valmis ja Sutki toimi kuiten aiemmin eli hyvin :) Pistolta tullessa se oli jo menossa toiselle puolelle käymättä mun luona ilmeisesti luullen että siellä oli taas jänis, jouvuin kuttumaan takas. Jänishän siellä ei odottanu vaan 30 metristä pakeneva maalimies. Tämä mentiin kyllä äänilähdöllä sillä Sutki kuuli maalimiehen rapistelut ;) Olen tyytyväinen, älyttömän hyvää työtä koira kyllä teki!

Huomenna olisi sitten luvassa ainaki agilityä ja tokoa ja mahdollisesti myös tottista/ilmasutreeniä..