Kelataanpa hieman takaisin päin aina vuoteen 2008 asti, katsotaan mitä onkaan tapahtunut:

Tänä vuonna vasta oikeastaan päästin kurkkaamaan agilityn saloihin, yritettiin treenata kovasti ja huomasti ollaankin edetty vuoden aikana ku vertaa mitä se meno oli tammikuussa ja mitä nyt. Kontaktithan meillä  meni kesän aikana kokonaan uusiksi, sillä aikasemmin kontakteja ei ollut ollenkaan ja nyt yritettään treenailla juoksukontaktit kuntoon. Pääsiäisenä startattiin ensimmäisissä virallisissa agilitykisoissa. Kesän aikana kisattiin muutamissa kisoissa ja parhaat tulokset ylsivät 5 ja 15 pisteeseen.

Näyttelyrintamalla oli hiljaisempaa, jos oikein laskin niin kierrettiin kehä 6 kertaa. Hienoin ntly reissu oli Kiuruvedelle huhtikuussa jossa saavutettiin FIN MVA titteli ja samassa näyttelyssä Asgeir oli RYP1 ja BIS1!! Käytiin myös reissu Norjan Tromssassa ja ensi kertaa koiran kanssa oltiin myös Voittaja-08 näyttelyssä. Jeren kanssa kierrettiin myös kerran ntly kehä Rovaniemellä.

Kesällä treenattiin suhteellisen ahkerasti myös tokoa ja verijäljelläkin edettiin Asgeirin kanssa. Jeren kanssa jälki toimi todella hyvin, harmi vaan ettei mahduttu kokeeseen mukaan.

Vuonna 2008 tapahtui vaikka ja mitä, hieno vuosi takana! Tästä saa kiittää niin montaa etten ala luettelemaan, jokainen voi varmaan itse lukea nimensä riven välistä ;)

HYVÄÄ UUTTA VUOTTA!