Hups, on vähän vierähtänyt aikaa sitten viime kirjotuksen ja en kyllä kuolemaksenikaan muista mitä tässä on välissä tapahtunut mutta yritän kirjotella merkittävimpiä tapahtumia.

Elämän mullistavin tapahtuma oli ehdottomasti uuden pennun tuleminen taloon. Nämä pienet saksalaiset syntyivät 24. tammikuuta ja siitä alko 8 viikon odotus että pallero saapuisi kotiin ja ennen kaikkea että mikä palleroista :) Helmikuun lopulla kävin pentuja katsomassa ja pentue oli erittäin tasaisen oloinen joten valintaa ei tehty vielä silloin vaan päätettiin vielä katsoa että mitä niistä tulee. Tiedossa oli se, että minulle tulee uros ja katsotaan mahdollisimman sporttisemmasta päästä ;)

Oman palleroisen kävin hakemassa pennun ollessa 9vko ja minulle tuli musta ruskein merkein värinen kaverus :) Viralliselta nimeltään Mellakan Devil ja kutsutaan Sutkiksi.

Ensi tapaaminen

Sutki on nyt 5kk ikäinen nuorukainen ja oikein olen ollut tyytyväinen. Osaa olla kotona rauhallinen mutta aina valmis toimintaan. Saalisviettiä ja taistelutahtoa löytyy, hyvältä harrastuskoiran alulta vaikuttaa. Ollaan treenailtu jonkin verran hakua ja jälkeä sekä tottiksia väännetty. Ääntä tältä kaverilta löytyyy joten ollaan jouduttu keskittymään siihen, että volisemalla ei saa aikaseksi yhtään mitään! Tällä hetkellä kaverilla on painoa reilu 20kg saa nähä mimmonen jättiläinen siitä tulee ;)

(c)Katariina Moilanen

Sutki 5kk Kalajoen jälkileirillä

(c)Katariina Moilanen

Sutki ja Asgeir on tullu erittäin hyvin toimeen mitä en kyllä epäillytkään, ainut että hieman mustasukkaisuutta minusta on hieman ilmassa aina välillä molemmilla. Molemmat haluaa sitä huomioita ja hellyyttä. Jerellä ei vois vähempää kiinnostaa koko pentu, se on kuin sitä ei olis olemassakaan

Agilityä ollaan Asgeirin kanssa treenailtu vaihtelevalla menestyksellä. Tällä hetkellä ollaan kisoista täysin jäähyllä, sillä jumitaan uusien kontaktien opettelun kanssa. Tavoitteena olis syksyn kotikisat, toivottavasti saan niihin tolkkua siihen mennessä. Ollaan myös käyty kerta viikkoon molempien poikien kanssa haku treeneissä, ompa ollu mukavaa :)

Jere vanhuksen kanssa käytiin 14.5 Sodankylän ryhmänäyttelyssä pyörähtämässä veteraanikehässä ja päästinki sitten pyörähtämään useampaan kertaan, Jere päätti yllättää vanhoilla päivillä. Tuloksena siis loppujen lopuksi ERI,SA,PU1,SERT,ROP,ROP-VET,BIS-VET3!! Tuomarina Juhan Juslin.

Seuraava näytelmä koitos oli juhannuksena Rovaniemen KV:ssa ja Jere pääsi taas loistamaan ERI,SA,PU1,SERT,VSP,ROP-VET,BIS-VET2!! tuomarina Riitta Lahtovaara.

(c) Saara Kangasniemi

Niin ja mehän ollaan kotiuduttu takaisin Rovaniemelle, eläintenhoitaja paperit tuli toukokuussa ja koulu olis nyt sitten käyty. Siitä en tiedä mitä käteen jäi mutta me tehtiin se!! :) Ranuan eläinpuiston jälkeen olin harjoittelussa Eläinlääkäri Pekka Hakalan luona 10 viikkoa ja pääsin kokemaan erilaisia eläinsairastapauksia ja kuvaamaan röntgen kuvia Paljon! Sekä avustamaan erilaisissa toimenpiteissä ja leikkauksissa, erittäin mielenkiintoista! Toisen harjottelun 5 viikkoa olin Sinetässä Huskypointissa juuri kevään sesonkiaikaan ja ai että oli hieno kokemus! Pääsin ajelemaan safareja ja hoitamaan reilua 200 huskyä sekä kilpa- että safarikoria. Nuo harjottelut oli kyllä parhautta!

Nyt yritän taas petrata tän blogikirjottelun kanssa kun arki alkaa taas rullaamaan. Kotisivut on tällä hetkellä pannassa kun en ole ehtinyt panostamaan niihin. Mutta siihenki tulee muutos aikanaan..