Eilen maanantaina päästiin ihan "omiin" ohjattuihin treeneihin. Harjoitusten teemana oli pujottelu. Tehtiin kolme erilaista pätkää joissa oli erilaisia kepeille syöttäjä.

Ekana tehtiin ihan suoraa kepeille menoa eli hypyltä kepeillle suorassa linjassa. Ekalla yrityksellä Asgeir juoksi kepeiltä ohi sillä se tuijotti vain minua, toisella yrityksellä onnistuttiin jo :)

Toinen pätkä oli jo hieman pidempi josta löytyi puomi ja kepeille meno oli aika tiukka, hyppy-uu-kepit, kepeille syöttö onnistui mutta Asgeir kerkesi kuumua sen verran että  jätti joka kerta kaksi viimeistä väliä tekemättä. Puomin kontakti oli nätti ja pätkältä löytyvä takanaleikkauskin onnistui ilman pyörähdyksiä.

Kolmannella pätkällä löytyi myös puomi ja kepeille oli jälleen tiukka kulma. Puomille mentiin aika sivusta mutta Asgeir haki esteen hienosti ja teki jälleen hienon kontaktin. Tiukka kulma kepeille onnistui yllättävän hyvin vaikka epäilinkin että Asgeir vetäisi laajan kaaren ja juoksisi ekan välin ohi mutta hienosti haettiin eka väli.

Yleensä meillä kyllä sujuu kepit hyvin mutta tänään ei oikein ollu meidän keppi päivä. Saas nähä miten onnistuu Kemin Pakkasrallissa ku ilmotin meijät lauantain hyppärillä :)