Henna paukautti mulle toisen hyvän mielen haasteen ja pitää vissiin keksiä 5 hyvän mielen aihetta lisää, iik vaikeaa..!

1. Hyvä leffa. Antautua täysin leffan maailmaan ja unohtaa kaikki muu ympäriltä

2. Jääkiekon MM-kisat. Lätkä friikkinä näiden kattominen on mitä parhainta viihdettä mutta ei aina kovinkaan terveellistä sydämelle ;)

3. Pitkään nukkuminen. Olen aina ollut iltavirkku ja aamuntorkku. Mikä nautinto ku saa nukkua piiiiiitkäään

4. Hyvä ruoka parempi mieli

5. emmie keksi enää viidettä..

Asgeir on ollu edelleen ihan ok kunnossa, vieläkään en uskalla sitä irti päästää riekkumaan tai alkaa treenaamaan mitään rankempaa, hihna lenkeillä se käy, juoksemassa ja tokoa ollaan treenailtu. Vähän ollaan käyty metsässä kävelemässä ja muutenki kasvatettu lihaskuntoa. Elättelen toiveita, että joku päivä me vielä kirmaillaan metsässä  ja mahdollisesti uskaltais tehdä jotain agility treeniäkin. Toivotaan parasta.

Sunnuntaina korkattiin Sutkin kanssa tämän vuoden haku treenit. Treenailtiin Vennivaarassa, hieman lumisissa maisemissa mutta ei se meitä hidastanut ;) Sutki oli ihan täpinöissään ja muistiki homman erittäin hyvin. Otettiin neljä maalimiestä jotka liikkuivat ettei jälkiä tule.

Ensimmäinen maalimies oli ihan tarkoituksella niin lähellä, että Sutki näki sen, vähän muistuteltiin mieleen että mitä metsästä haetaan. Toinen oli kokonaan piilossa puun takana ja pressun alla. Sutki lähti aluksi ihan vika suuntaan mutta kohta sai ilmeisesti hajun ja löysi maalimiehen. Kolmas oli myöskin kokonaan piilossa, suora pisto. Neljäs taas pressun alla. Tämä tuotti hieman vaikeuksia, nenä kävi mutta lähti alkuun vanhalle piilolle jonka jälkeen veteli metsässä siksakkia. Löysi kuin löysi lopulta maalimiehen. Siinä mielessä  hyvä treeni vaikka olikin tuommosta haahuilua niin joutu todella käyttämään nenäänsä ajattelemaan mitä tekee.

Ollaan jonku verran treenailtu ilmasuakin, ihan vaan rullan pitoa suussa ku Sutki tahtoo automaattisesti sylkeä rullan suusta. Ja luultavasti sen rullan tuominenki tulee olemaan haasteellinen. Jospa tämän kesän aikana saatais sekin puoli kuntoon, pääsis sitten syksyllä kokeileen jo rullailmasuaki..

Tottista treenailtu myös, lähinnä keskitytty hiljaiseen työskentelyyn ja seuraamiseen paikkaan. Suhteellisen hiljasta työskentelyä on tehnyt, oikeastaan sivulletulo ja maahanmeno ovat semmosia missä vonku pääsee. Seuraamisessa olen nyt saanu Sutkille käsityksen että mimmosessa asennossa haluan sen olevan nyt vaan pitää alkaa pidentään seuraamiskaaviota ja häivyttää patukkaa olkapäältä ;) Haastavaa! Otettiin myös ekaa kertaa maanantaina pk hyppyä, hyvin sekin lähti sujumaan.

Viikon päästä on viralliset terveystarkit mulla jännittää jo valmiiksi mitä sieltä tulee. Mulla oli tarkotus pitkittää kuvaamista loppu kesälle tai syksylle mutta en malttanut enää odottaa. Tuntuu ettei pysty kunnolla treenaan ennen ku tietää miltä luusto näyttää että uskaltaako hypyttää yms.. Tarkotus olis alkaa treenaileen myös agsaa Sutkin kanssa pahimaan agilitykuumeeseen mutta en uskalla vielä hypyttää ennen ku tiedän miltä se luusto näyttää.

Käytiin tänään Sutkin kanssa eläinfyssari Mikan vastaanotolla. Vähäsen meinas Sutki olla sitä mieltä että tää on ihan tylsää touhua mutta aika nätisti se kuitenki oli :) Mitään pahempaa ei sieltä löytynyt. Vähän oli oikean lonkan koukistaja jumissa ja lanneselän alue mutta ei muuta.