Asgeir tosiaan tuli Kokemäelle vasta kun olin itse siellä ollut jo viikon ajan. Melkonen totuttelu paikkaan jossa asuu muita koiria ja muita ihmisiä, Asgeir kun on melko herkkä reagoimaan ääniin haukkumalla ja kovasti vahtii asumapaikkaansa. Asgeir viihtyy kyllä mutta en menis vannomaan kanssa asujien mielipidettä ;) Hyvin ovat koirat tulleet keskenään toimeen, samassa kämpässä asuu siis junnu rhode-poika ja Asgeirin suuri rakkaus rotikka narttu. Ollaan ahkerasti lenkkeilty metsässä ja on poika ollut onneissaan päästessään revitteleen oikein kunnolla

Nyt oli sitten pitkä viikonloppu, joten lähettiin Rovaniemelle vähän lomaileen, näkemään kavereita ja pitihän se käydä hallilla treenaileenkin. Tosiaan perjantaina aamupäivästä käytiin treenaileen agia kokoonpanolla minä, Asgeir ja Charon sekä Saana ja Mäihä. Saana oli kehitellyt "Saana-tyyliin" melko haastavan radan mikä ei ollut ollenkaan huono asia päinvastoin. Ekalla kierroksella väännettiin ja käännettiin rataa, joka olikin aika fiasko tai alku meinas tyssätä kun en saanut tehtyä kolmannelle esteelle pakkovalssia, sillä Asgeiria ei pysty jättämään kauhean kauaksi, sillä sillon voi olla varma että ensimmäisten esteiden rimat tippuu. Noh kokeiltiin erilaisia variaatioita mutta niistosokkari oli tähän paras vaihtoehto, ainut vaan, että koira ei osaa tämmöstä. Muutama harjoitus ja johan alko toimimaan! Vikalla kierroksella saatiin 20 esteen rata puhtaalla läpi! jej!

Charonin kanssa tehtiin tätä samaa, sille sain alkuun pakkovalssin onnistumaan se kun ei yleens rimoja tiputtele. Putkelle jouduin ohjaamaan sen melko pitkälle mutta tämä luultavasti johtui siitä, että Mäihän häkki oli putken suun vieresä ja olin aiemmin kiletänyt sitä menemästä sinne, tunnollinen kaveri <3 Keppejä otettiin erikseen ku ne on vielä hieman hakusessa. Muuten rata meni oikein mallikkaasti, vähän tuli tiukkoja mutkia isolle hieman kömpelöllekkin koiralle ja ne kostaantui liukastumisena. Pohjakaan ei ole ehkä paras mahdollinen tällaisille tiukoille paikoille.