Tänään päästiin taas pitkästä aikaa ohjattuihin treeneihin. Miedän lisäksi meitä olikin vain kolme koirakkoa. Tehtiin kaksi eri ratapätkää joissa molemmissa tuli harjoiteltua kontakteja, putkeen syöttöä ja vauhtirengasta, juuri niitä missä meillä on ongelmia.

Ekassa pätkässä ensimmäiseksi ongelmaksi osottautui rengas josta vedettiin ali, otimme sitä sitten ihan rauhassa yksittäisenä ja ei mitään ongelmaa, mutta vauhdin kanssa sitten se tahtoo olla ongelma.  Muuten rata sujui suhteellisen hyvin. Asgeirilla tahtoo aina välillä olla ongelmana ymmärtää mihin mie sitä yritän ohjata kuten A-esteen alla olevaa  putkeen oli tarkoitus mennä niin Asgeir putken suulla kääntyi takaisin ja tuli mun luo. Pitää vaan alkaa treenaileen irtautumista ja putkelle syöttöä.

Toisella radalla näiden edellisten esteiden lisäksi oli keinu. Tällä kertaa ongelmana oli A-esteen alastulo kontakti, jonka kanssa ei ole ollut ennen mitään ongelmaa. Nyt poika hyppäsi loppukontakti ihan surutta. Otettiin sitten vielä A-este yksittäisenä ja ei mitään ongelmaa. Keinu meni oikein hyvin ja putkeen syöttö onnistui :)

Loppuyhteenvetona voisi sanoa että kontaktien harjoittelua, rengasta ja irtautumista.