Tänään oli sitten vuorossa Spanielikerhon mätsäri. Kovan mietinnän päätteeksi päätin ottaa vain Asgeirin mukaan. Lähettiin käveleen kohti tuttua kenttää, jossa mätsärin oli tarkoitus olla. En ihan heti mennyt ilmottautumaan, sillä halusin nähdä kuinka Asgeir reagoi ku vieressä oli agitreenit kesken mutta kun poika ei mitään sanonut niin ei muuta kuin jonon jatkoksi ja ilmottautumaan.

Aikuisia oli ilmottautunut ihan hyvä määrä ja saatiinkin loppupään numero 42. Vastassamme oli kaunis musta mopsi, joka saikin punaisen nauhan ja me saimme sinisen. Tässä vaiheessa Asgeir juoksi nätisti ja seisoikin ihan ok. Melkein heti oli vuorossa sinisen nauhan saaneet, joita olikin sitten paljon pienessä kehässä. Taas ravaaminen onnistui, mutta seisomisen aikana alkoi jo hieman väsymys painaa... Kuitenkin päästiin neljän parhaan joukkoon ja lopulta oltiin sinisen sarjan ykkösiä.

Vielä vuorossa oli BIS kehä. Siellä Asgeir oli jo tosi väsynyt ja kärtyyisä. Seisomisesta ei tahtonut tulla enää mitään, mutta juoksu silti pelasi :) Oltiin lopulta BIS 5.