...päästiin treenaan ihan "oikeissa" treeneissä nimittäin mini-medi 1. Oli oikein leppoista treenit ku meitä ei ollu ku 4 koirakkoa ja kaikki oli lukuunottamatta meitä hyvin hiljaisia :) Onneksi äiti lähti mulle koiran kuljettajaksi ;)

Tehtiin erilaisia vauhtipätkiä. Asgeir oli tosi tosi hyvässä agility vauhdissa. Teki tosi hyvää että se oli kaikki väliajat ku muut teki niin pihalla, ei ollu läheskään niin kuuma radalla. Ensimmäinen etenemispätkä hyppy-pituus-putki meni tosi hienosti ja Asgeir eteni hyvin kupille. AInut vaan mikä oli että se karkasi lähdössä mutta palautin ja tehtiin uudelleen.

Toisella pätkällä tuli takanaleikkausta ja kiertoa sekä keppejä. Takanaleikkaus onnistui muuten hyvin mutta hieman pyörimistä oli. Kepeillä aluksi oli vähän rytmissä hakemista mutta kyllä sekin ku otettiin alusta uudelleen niin sujui.

Kolmannella pätkällä oli vauhtiympyrää jossa hyppyjen lisäksi rengas, putki ja A-este. Renkaalla ei mitään ongelmaa ja A-esteellä on NIIN kauniit kontaktit <3 Ja näillä pätkillä Asgeir eteni tosi hyvin! Mitä nyt rimoja tuli muutama alas...

Olen kyllä niin iloinen että pari viimeistä treeniä on ollut näin hyvin onnistuneita :) On se niin hieno koira <3