Käytiin sunnuntaina Noran teematreeneissä ja teemanahan oli pujottelut. Treenit kesti reilun tunnin ja vaikka meitä oli vain kaksi osaanottajaa (muut tuli myöhemmin), aika hurahti kuin siivillä ja eihän me kauheasti keretty tekemään, toisaalta se oli ihan hyväkin niin ei kerenny koirakaan kuumua liikaa. Otetiin tosiaan pujottelua erilaisista kulmista ja eri puolilta. Sain kyllä tosi hyviä vinkkejä kuinka Asgeirin kanssa kannattaisi erilaiset keppikulmat ottaa ja mitä tulisi erityistesti harjoitella. Kiitos Nora!

Tämä viikkokin alkaisia kohta olemaan pulkassa huomenna on viimeinen harjoittelupäivä Hakalan Pekalla ja sitten viikonloppuna olisi muutto taas etelän suuntaan :/ On kyllä ollut mielettömän antoisia harjoitteluviikkoja ja odotan kyllä innolla tulevaa harjoittelu kautta :) Painetaan menemään nyt vielä 10 viikkoa Kokemäellä ja sitten takas Lappiin. Asgeir saa jäädä viikon ajaksi vielä Rovaniemelle kunnes porukat tuo sen samalla kun lähtevät aurinkolomailemaan. Katsotaan mitäs sitten keksitään, josko vaikka taas haku hommia pitkästä aikaa mikäli vaan kokemäki ei ole hautautunut lumen peittoon vielä silloin.

Korvatulehduskin on taltutettu lähes kokonaan vähän se on vielä punainen mutta katsotaan lähteekö siitä vielä pahentumaan, toivottavasti ei! Jere taas vuorostaan aristaa etujalkaansa, tietenki juuri nyt kun edellinen jalka on saatu kuntoon ja olisi valmis taas metsästykseen. Tämä syksy on kyllä menny todenteolla sairastaessa! Argh!