Tiistaina ajeltiin taasen Huittisiin agilitytreeneihin, jotka oli sitten peruttu vesisateen vuoksi.... Mie en vaan ollu saanu infoa, informaatiokatkoksen vuoksi. Noh otettiin Asgeirin kanssa silti jotain pientä hallintaa hypyillä ja putkella sekä keppejä. Surkeastihan ne treenit meni, itellä oli tsemppi ihan hukassa ja Asgeir tiputti rimoja ja haki huonosti keppejä... Että ei kovin vakuuttavat kenraaliharjoitukset tällä kertaa.

Torstaina sitten startattiin kohti Kemiä minä, Saana ja koirat (Asgeir, Eppu, Tami ja Riimi). Sille päivälle sitten sattui tämän kesän ensimmäinen hellepäivä ja varjoista autopaikkaa sai hakea. Onneksi tuo kuumuus ei niin hirveästi vaikuta Asgeirin menoon, ehkä kulkeminen oli hiukkasen tahmeampaa kuin yleensä... emt.

Startattiin tosiaan kahdella radalla ja vasta toista kertaa kakkosissa. Tuomarina toimi Sari Mikkilä, joka oli tehny oikein kivat radat. Ekalta napattin hylsy mun huonon ohjauksen vuoksi, keskityin saamaan Asgeirin oikeaan päähän putkeen, vedin liikaa ja se irtosikin sitten hypylle, mutta takana oli jo kontakti virhe ja riman tiputus. Mutta muuten Asme kulki ihan kivasti ja rimatki pysyi, jopa eka vaikka menin kahden hypyn taakse.

Toisella radalla Asgeir päätti yllättää ja varasti lähdössä :O Mitä se ei ole koskaan ikinä tehnyt, mitä mitä??? Täytyy kyllä alkaa tuotakin taas työstämään. Sain tehtyä kaikki pyöritykset niinku olin suunnitellut ja lopulta maaliin päästyä virheitä oli kertynyt 10 vp eli rima ja kontaktivirhe, josta en kyllä osaa sanoa oliko se puomilta vai keinulta. Sijoituttiin kolmansiksi.

Ihan ok kisat taas näin treenitauon jälkeen..