Sain inspiraation ja oli aikaa niin lähettiin Asgeirin kanssa kentälle vähän treenaileen. Kumpaakin kenttää käytettiin hyväksemme ;)

Alotettiin agiliyllä, ensin etenemistä, joo-o hienosti eteni mutta vain väärälle kupille x) Siinä lähellä oli vihreä kuppi jonne Asgeir säntäsi suoraa päätä ja ihmetteli ettei siellä ollu mitään palkaksi. Kyllä sitten lopuksi löytyi se oikeakin kuppi ja neljän hypyn suora edettiin :) Sitten otettiin vähän oikeaa ja vasenta, sekin meni ihan kivasti Asgeir kuunteli käskyjä mutta ei millään kerralla tajunnu mennä kupille palkkaa hakemaan vaan tuli pyytämään multa. No Asgeir ei ole oikein ikinä käsitäny nuita kuppeja muuta ku jos ne on nenän edessä ;)

Otettiin myös kontakteja A-estettä ja puomia. Molemmat meni Todella kivasti, olin oikein tyytyväinen toivottavasti onnistumista tulee ensi kerrallakin :) Meillehän nämä kontaktit on se kompastuskivi... ehkä ne siitä.

Lopuksi mentiin viereiselle häkkikentällä ottamaan vähän Tokoa. Alkuun lyhyt paikallaanmaku, halusin vain yhden onnistuneen suorituksen ku Asgeirilla ei tahdo olla malttia paikallaan makaamiseen. Sitten otettiin liikkeestä seisomista, aluksi meinasi tulla hieman askelia mutta muutaman toiston jälkeen alettiin pysyä hienosti. Seuraamisessa otettiin molemmille puolille käännöstä ja täyskäännöstä. Vasemmalle kääntyminen on ihan hyvä mutta oikealle kääntymisessä ja täyskäännöksessä on havaittavissa pientä väljyyttä ;) Loppuun vielä perusasentoa, hyvin sujui :)

Tänään otettiin tämmönen hyvän olon treeni semmosta helppoa mutta kuitenkin tärkeää treenattiin. Piti saada onnistumisen tunteita että motivaatio lisääntyisi ja kyllä se auttoi kovasti :)