Enpä ole kerenny/jaksanu kirjotella blogiin mitään pitkästä aikaa. Nyt kun lomat tuli lusittua niin ollaan taas alettu treenaillakkin, lähinnä agia vain :) Toko on taasen jääny yks päivä muka yritin mutta se ei taas sujunu...

Käytiin yks päivä molempien poikien kanssa treenaileen. Asgeirille väsäsin äitin avustuksella pätkän jossa oli putki A-esteen alla taka-ajatuksena treenailla nuita mitkä tuotti meille ongelmia kisoissa.. Noh treeneissähä ne ei tietenkään tuottanut, Asgeir haki putken ja A:n ihan oikein ja teki A:n vaikka irtaannuin kuinka kauas tahansa esteeltä, hmph onnistuis kisoissakin :P Radalta löytyi aika kinkkisiä kepeille vientejäkin mutta yllättävää kyllä nekin onnistui suhteellisen nätisti. Rimoja tuli jonkin verran alas tiukoissa paikoissa. Otin myös Jeren kanssa pientä hyppypätkää, mutka putkea ja kontakteja, vautsi se teki tosi hienosti ja ihan innoissaan.

Sittenhän me treenattiin Saanan ja gööttien kanssa yksi kaunis kesäpäivä, minun vuoro oli päättää treeni, ainoana toivomuksena oli eteneminen. Noh mun treeneistähän löytyi iki-ihanat kontaktit ja etenemistä tietysti. tehtiin tuo 1-10 treeni ja sitten toinen samantyyppinen mutta siitä mulla ei ole kuvaa.

1248120809_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Asgeir haki ihan äly hyvin ja tosi kaukaa nuo putket ja A:lle poispäin käännöllä joka oli nätti. Puomin kontaktit otti hyvin ja rimatki tais pysyä suhteellisen hyvin. Toinen pätkä oli muuten samanlainen mutta 5 putkelta mentiin suoraviivaisesti keinulle siitä puomin alla olevaan putkeen ja loppuun 29-30 hypyt. Yritin ohjata nuo vikat hypyt ite ollessani puomin toisella puolella ja niin että Saana palkkasi loppuun pallolla. Ihan suhteellisen hyvin hiffas homman ja etenikin hypyt mitä nyt vähä vilkuili että minnes se minä jäin...

Sitten olikin vähän pidempi tauko treenamisesta. Eilen sunnuntaina otettiin piiitkästä aikaa kotiagia. Alkuun kierrettiin pihalla kolmea tuolia sain lähetettyä Asgeiria tosi kaukaa kiertämään, ne oli hienoja!! Sitten vähän takanaleikkausta ja loppuun puomia neljän toiston verran ja kaikki onnistui!

Maanantai ja vapaa päivä ja kaikenkukkuraksi lämmintä! Eihän siinä auttanut kun koira autoon ja nokka kohti Hirvasta. Käytiin lenkkeileen Saanan ja gööttien kanssa ja sitten uipottelemassa tai no Asgeir oli ainut joka uskaltautui veteen johan se nautti! :)

Tänään maanantaina olikin ohjatut treenit pitkästä pitkästä aikaa. Ilma oli tukalan kuuma mutta ei se paljon Asgeirin vauhtia hidastanut. Tehtiin neljä? erilaista pätkää josta löytyi vaiketa keppikulmia ja joutui miettimään kovasti ohjauskuvioita. Meillä meni jälleen kivasti keppi kulmat ei tuottanut pahempia ongelmia, Asgeir eteni ja haki putken yllätys yllätys mahtavasti ja rimatki pysyi osittain, ensimmäisen kanssa oli ongelmia. Kolmannen radan jälkeen jätin Asgeirin kiinni ja meni tutustumaan neljänteen pätkään. Sillä välin Asgeirin jalka tai selkä tai jokin oli ilmeisestikkin jumiutunut se käveli ihan mutkalla ja kummallisesti raahasti takajalkaansa. Istuikin ihan vinkkurassa. Silittelin ja hieroin hellästi takapäätä ja jumi meni sitten ohi. Kauhea ku mie säikähin! Täytyy kyllä käyttää Asgeir jollain hierojalla jos sillä tosiaan on jokin paikka jumissa. Tehtiin viimeinen pätkä matalilla rimoilla ja eipä silloin tietenkään tullut yhtään rimaa alas ja meno oli muutenkin nättiä!

Asgeir kotiin jäähyttelyn jälkeen ja Charonin vuoro. Tehtiin pätkissä 15 esteen rataa. Rengas tuotti pienoisia ongelmia mutta se voipi johtua siitä ettei olla taidettu tehä sitä sitten viime kesän.... Kontaktit oli nätit mutta tänään Charon ei hakenut putkia ihan samalla tavalla mitä yleensä. Semmoset suorat ja simppelit kaarrokset ja kulmat onnistuu mutta aika alottelijan tasolla me mennään :P Loppuun otin vielä muutaman toiston kuudella kepillä ja ne oli nättejä :)