Eilen torstaina käytiin taasen Huittisissa agility treeneissä. Tehtiin 20 esteen rataa, jossa oli vähän kaikkia elementtejä; vaikeita keppi ja putki kulmia, puomi, takanaleikkausta, kiertämistä, haltuunottoa ja etenemistä. Ei ollu mikään helppo rata.

Ekalla kerralla kokeiltiin koko rata mutta eihän me päästy puusta pitkälle, rimat lenteli, koira hyöri minne sattuu tai no minä ohjasin minne sattuu. Oli kyllä niin surkeaa menoa ettei koskaan, mun ohjaus oli vaan niin hukassa että turhautti! Asgeir kyllä yritti tehdä mitä pyydettiin ja eteni aivan äly hyvin mutta en vaan saanut haltuun tilannetta; Asgeir veti ja minä vikisin...

Toisella kierroksella keskityttiin vain haltuun otto pätkään. Itse pysyin vähän paremmin perässä ja asenne treenaamiseen oli parempi vaikkakaan ei me taidettu saada täysin onnistunutta suoritusta kertaakaan... Sitten sain hyviä vinkkejä jota kokeiltiinkin Asgeirin rimojen tiputukseen ja sitten mulle annettiin tehtäväksi nyt päättää miten alan touhuamaan nuitten kontaktien kanssa ku ei niissä tunnu olevan päätä eikä häntää... Täytyykin alkaa miettimään että alottaisko ihan alusta ja opettais nuo pysähdyskontakit...? Mielipiteitä???