Asgeir kävi tekemässä debyyttinsä agililty kisoissa tosin epävirallisissa. Kilpailtiin vain mölleissä jossa siinäkin oli haastetta meille, taisi olla ensimmäinen kerta ku tehtiin nuinkin pitkää rataa... Söhlittiin ja möhlittiin oikein kunnolla mutta mikäs siinä kun hauskaa kerta oli.

Ensimmäinen mokaus tuli heti lähdössä jolloin tippui ensimmäinen rima ja sitten seuraavat kaksi virhettä tuli puomin alastulokontaktilta ja syötin ilmeisesti Asgeirin huonosti putkeen kun sieltäkin kielto. Kepeille syöttö meni oikein hyvin ja A-esteellä takanleikkauskin onnistui yllätyksekseni ja sittenpä unohdinkin valssata ja niiin tehtiin hyppyjä väärällä puolella ja jouduin vaihtamaan puolta kesken hyppelyn ja tunnetusti kun Asgeir ei vielä kauhean hyvin etene eihän se onnistunut ja matka tyssäsi siihen. Painettiin kuitenkin loppuun asti pussin ja muutama hypyn verran ja pisteitähän kasautui se 20 ja aika oli virheetön (46.25s./55s.)

Tänään lauantaina käytiin treenaileen Saanan ja gööttien kanssa (tiedän tiedän mun pitäs olla nenä kirjassa) Ensin käytiin lämmittely lenkillä kauniissa aurinkoisessa ilmassa nyt kun on luntakin siellä on niin hienoa! Alkuun Asgeir kävi niiin kuumana ettei treenauksesta tullut yhtään mitään joten se oli pakko viedä vähän jäähylle ja antaa gööttien tehdä. Otettiin sitten jäähyn jälkeen kepp pätkää joka meni oikein hyvin vaikkakin kaarrokset oli ehkä turhan laajoja... Ja sitten harjoiteltiin kerrankin niitä putken kulmia, kuollut kulma ja ei mitään ongelmaa. Mutta sitten Asgeir keksikin ettei renkaasta olekkaan pakko hypätä ku sieltähän pääsee sivusta tai alta! paljon nopeampaa, huoh.. se onkin sitten seuraava haaste. Tänään kontaktit onnistu suhteellisen hyvin.

Lopuksi käytiin hieman pidempi lenkki ja pojat tuli oikein hyvin toimeen keskenään (kolme urosta) Asgeir ja Riimi leikkivät ja Tami paimensi. Hyvin sai koirat väsytettyä ku juoksivat umpihangessa :)

1318407.jpg(c)Saana