Kokoan tähän vähän kuulumisia pidemmältäkin väliltä joista en ole kerennyt/jaksanut kirjottaa..

Joulukuun lopulla Asgeir sai uuden leikkikaverin kun ystävälleni saapui Ruotsista weimarinseisoja uros pentu (Lockfågelns Lotus Excel) Popi. Asgeir ei ole ollut hirveän innoissaan tästä kaverista, sillä kun on melkosen terävät hampaat ku se tarttuu persuskarvoista kiinni ;) On ne kuitenki vähän yrittäny leikki :P Muutama kuva:

Popi 11vko

Sitten hypätään useampi viikko eteenpäin....

 

18.1.2009

Sunnuntaina oli koiramainen päivä. Itse vietin koko päivän 9.30-20.?? hallilla (välillä kävin puolen tunnin keikan kotona), koira vaan vaihtu välillä :P

Ensin aamusta oli match show jossa olin sekä talkoolaisena että esitin muutaman koiran kehässä. Charonin kanssa käytiin isoissa aikuisissa. Parina meillä oli samojedi, Charon sai sinisen nauhan, kommentteina "hieman tuhdissa kunnossa ja pienessä kehässä ei oikein saa sakemannin liikkeitä edustaviksi" Sitten sinisen saaneiden kehässä tiputtiin viimeisten joukossa. Tosiaan lähettiin Charonin kanssa treenaileen vähän kehäkäyttäytymistä ku ei tosiaan olla treenattu sitten juhannuksen jälkeen. Charon juoksi ihan kivasti sen mitä pystyttiin pienessä kehässä juoksemaan mutta seisominen olikin sitten myrkkyä. En saanu kunnolla aseteltua tyttöä.

Isojen aikuisten punaisen saaneiden kehässä pääsin esittämään ihanaisen Vilma samojedin joka tulikin toiseksi englanninsetterin voittaessa. Pääsin myös pyörähtämään x-rotuisen Romeon kanssa joka sijoittui neljänneksi kahdeksasta x-rotuisesta. Ihana tapaus tämäkin ja todella nätisti esiintyi siihen verrattuna ettemme olleet koskaan edes tavanneet herrasen kanssa ^^

Illalla sitten kävin vaihtamassa koiran Asgeiriin ja vaatteetkin vaihdoin vähän römppäsempiin ;) Oli vuorossa epäviralliset agility kisat. Täälläkin olin talkoolaisena mutta osallistuin myös Asgeirin kahdella radalle. Ensimmäinen rata meni ihan kivasti, rimat pysyi ja Asgeir haki tosi hienosti putket. Minähän sen radan sitten kämmäsin ku ohjasin Asgeirin suoraan A:lle vaikka putkeen oli tarkoitus. Kepeillä Asgeir myös himmaili jotain mutta voi olla että vedätin liikaa... Toinen rata olikin sitten lyhyt ja ytimekäs, meikäläinen unohti radan heti neljännen esteen jälkeen ja jätimme touhun siihen... KOira toimi loistavasti mutta harmitti oma kämmäily!

Hieno vkl oli mutta kyllä väsytti ja kolotti illalla joka paikka!!

Tänään 21.1.09 käytiin Asgeirin ja Charonin kanssa treenaileen agia. Aiheena oli kepit, pussi ja puomi. Asgeirin kanssa Keppejä otettiin parista eristä kulmasta ja Asgeir haki hienosti eikä himmaillu tällä kertaa mitään! Hyvä! Pussissakaan ei ollut mitään ongelmaa. Puomilla otettiin n. 5 toistoa ja nekin meni hienosti. Meillä oli kaikin puolin hyvä treeni.

Charonin kanssa tehtiin 6 keppiä ku ne on vielä aikalailla hakusessa mutta pikkuhiljaa hyvää tulee ja koko aika ollaan edetty. Sitten treenattiin useamman esteen pätkää hyppy-hyppy-kaariputki jonka päässä kuppi, ei mitään ongelmaan ´Charon teki oikein kivasti useampaa estettä. Puomilla ajattelin opettaa pysähdyskontaktit tällä kertaa ja haettiin tähän vähän tuntumaa. Oikein hyvät treenit Charonin kanssa myös :)

No niin eikös siinä ollu kuulumisia vähäksi aikaa. Lauantaina varmaan sitten lisää ku on jotain kertomista Pakkasrallista :)