Palataan ajassa taaksepäin ja katsellaan mitä viime vuonna onkaan tapahtunut ja mitä ollaan saavutettu tai jätetty saavuttamatta. Ensin lista meidän tavoitteista.

Asgeir: kilpaileminen kontakti esteillä, ALO-luokan toko liikkeet, muutama näyttely, verijälki hyvälle mallille, haun kokeileminen.

Jere: verijäljen treenaus

Charon: muutama näyttely, kilpaileminen agilityssä

Vuosi lähti hieman ikävästi käyntiin ihanaisen Ronjan lähdettyä sateenkaarisillan toiselle puolelle 19.1. Helmi-maaliskuussa keskityttiin agilityn treenaamiseen ja ahkeria oltiin :) ja maaliskuun lopussa korkattiinkin kontaktiesteet Oulussa tuloksella 20vp

18.-19.4 käytiin Harstadin kauniissa maisemissa näytelmissä tuloksena 1/1,CK,SERT,CACIB,VSP ja Norjan muotovalion arvo. Kaikesta huolimatta nyt kun miettii niin mukava reissuhan se oli :)

Toukokuussa treenattiin sitten sitä tottelevaisuuttakin ja saatiin treenaukseen hyviä vinkkejä ja ehkäpä jotain motivaatiota ;) Käytiin myös Charonin kanssa Rovaniemen ryhmässä tuloksena H. 10.5 koettiin jotain aivan uutta nimittäin luonnetesti, oli kyllä niin käymisen arvoinen tapahtuma ja pisteitä napattiin 184.

Kesäkuussa kisattiin agilityssä mm. Keminmassa. Asgeir pääsi pyörähtämään myös näyttelykehässä, junior handlerissa Miia Virtasen kanssa ja Gällivaressa rotukehässä josta mukaan lähti 1/1,CK,PU1,SERT,CACIB,VSP ja tittelit SE MVA ja C.I.B. ei paha ollenkaan ;) Charonin kanssa käytiin myös perinteisessä juhannus näyttelyssää Rovaniemellä tuloksena EH/3.

Heinäkuussa saatiin hieman takapakkia agilityn treenailun suhteen nimittäin Asgeir alkoi jumittaan, jouduttiin pitämään taukoa treenauksesta ja käytiin hierojalla. Elokuussa startattiin muutaman startin verran oltiin PM joukkueessakin ja päästiin hopealle ja jälkeäkin tehtiin molempien poikien kanssa.

30.8 saatiin sitten se mitä ollaan niin kauan odotettu nimittäin ensimmäinen 0 hyppäriltä. Syyskuussa alkoi uusi vaihe nimittäin muutettiin Asgeirin kanssa Kokemäelle opiskellen eläintenhoitajaksi. Asgeir sai paljon paljon uusia koirakavereita ja treenailtiin tokoakin. Lokakuussa oli hiljaiseloa sillä Asgeir loukkasi etutassunsa ja jouduttiin piettämään totaalinen kahden viikon lepo.

Loppuvuodesta keskityttiin pääasiassa jäljestykseen ja yleiseen pööpöilyyn, Asgeirin jumien ja heikkojen harrastusmahdollisuuksien takia. Jälki kulki hyvin. Tokoiltiin myös hieman ja kokeiltiin muutamaan otteeseen hakuakin :) Marraskuussa tapahtui jotain mistä ei osattu unelmoidakaa nimittäin Kemissä napattiin kaksi puhdasta agility starttia ja nousu kakkosiin koitti! wau!

Tapahtumana täyteinen vuosi ollut, paljon on sattunut sekä iloista että vähemmän iloista. Kaikenkaikkiaan hieno vuosi takana! ^^ Lähes kaikki tavoitteet täytettiin ja vähän enemmänkin.