Käytiin 23.12 ennen joulua treenaileen agia. Otettiin jotain pientä pätkää mikä oli hallilla jo valmiina tehtynä, siinä oli etenemistä ja putkeen syöttöä. Asgeir eteni oikein kivasti. Parilla ekalla kerralla Asgeir ei sujahtanut kauniisti putkeen  vaan töksähti sen suulle mutta muutaman toiston jälkeen se onnistui. Sitten otettiin hyppy-kepit molemmilla puolilla ja ns. oikean puolen kepeillä oli ongelmia ensimmäisen välin löytymisessä mutta ns. väärän puolen kepit oli tosi kauniit.

Kontakteista otettiin puomia ja keinua. Puomi  meni yllättävän hyvin, olen niin tyytyväinen! Tehtiin vissiin 6-7 toistoa joista vain yksi epäonnistuis. Nyt vaan pitäs saada kaikki toistot onnistumaan ja kuppi häivytettyä.... Keinukin meni ihan kivasti, vielähän meillä on herkkukäsi apuna mutta Asgeir pysyy kyllä nätisti kontaktilla ja tekee itsenäisemmin koko ajan.

Lopuksi otin vielä valsseja ja kiertoja joissa sitten ite sössin koko ajan, en antanu Asgeirille tarpeeksi tilaa tehdä mutta positiivista että rimat pysyi :)

Joulupäivänä käytiin molempien poikien kanssa lenkkeilemässä kelkkareitillä jossa Asgeir sai juosta vapaana, vitsi se oli onneissaan :) Jere hössötti hirvien/porojen hajujen perässä. Kamera ei tullut taaskaan mukaan mutta tällä kertaa syynä oli lumisade (joka loppui heti ku päästiin tien päälle) ja pilvinen, sakea ilma.