Ei tosiaan vieläkään menty haun osalta talvitauolle eikä mennäkään ennen ku saan onnistuneet treenit aikaseksi ;) Sunnuntaina hakuiltiin mäntyvaaran radalla ja tavoitteena oli samanlainen treeni kuin edellisellä kerralla mutta jättäen toisen tyhjän pois. 1. maalimies valmis mutta oksa risahti joten Sutkihan lähti äänen perään.

2.maalimies valmis, lähetin Sutkin se kävi lenkin mutta ei löytänyt, lähetin uudestaan, ei vieläkään, kolmannen kerran ja sitten ei enää lähteny, kokeilin mennä syvemmäs ja lähettää uudelleen mutta Sutki oli sitä mieltä ettei lähe enää vaan alko tarjoamaan kaikkea muuta, esine etsintää, alko leikkiin kepeillä yms yms. Noh tarkistettiin missä maalimies on piilossa ja sehän oli paljon edempänä mistä lähetin ja näinollen jäi tuulen alapuolelle.. Lähetin sitten oikealta kohden ja upposhan se lopulta.

Kolmannen piston piti olla tyhjä mutta tuon tokan mennessä pilalle otin kolmannelle valmiin. Mun mieleen Sutki lähti hieman vinosti mutta hyvin haki. Neljäs ja viides pisto oli myös valmiita ja ne meni ihan hyvin.

Tottista ollaan myös jonku verran väännetty, lähinnä hallissa ku ulkokenttä on tuhannen jäässä :/ Seuraamista, vasemmalle käännöksiä ja takapään käyttöä joka on alkanukki sujumaan ihan kivasti. Pitäs videokuvata että vähän näkis itte mitä se tekee.

Staran käytiin tänään agsailemassa ja vähän näyttely treeniä otettiin, ens vuonna pitäs ne korkata ;) Seisominen on ihan ok mutta liikkeet tarvii vielä kovasti treeniä. Agissa tehtiin hypyn kautta (rima maassa) mutka putkeen ja molemmilta puolin ohjaten. Hyvin hakee jo putkea ja esteen takana paikallaanolo alkaa olemaan ihan ok. Otettiin myös sylkkäriä siivekkeiden avulla ja lopuksi puomin kontaktia, se on hyvin alkanu tarjoamaan sitä mitä siltä haluan jee!

Otettiin Charonin kans hömppä agia ja nyt muistan miksi en sen kanssa treenaa ;) Sitä ku on niin vaikea motivoida, se tekee mielellään mutta ei palkkaannu oikeastaan mistään ja saattaa välillä lähteä nuuskimaan tai touhuamaan jotan omiaan. Noh ehkä mulla ei ole oikeaa asennetta sen kanssa, jos tosissaan meinaisin treenata niin olisin eri asenteella liikkeellä vaatisin siltä ja miettisin mikä sitä motivoi. Mutta hyvin se muisti mitä ollaan opetetty, pujottelu oli tosi nopea ja nätti ja kontaktit toimi!

Asgeir on ollut ihan hyvässä kunnossa nyt Haapaveden käynnin jälkeen, tosin mitään rankkaa rääkkiä se ei ole saanutkaan mutta käyttää huomattavasti paremmin oikeaa takajalkaa eikä ole niin jumissa selästäkään. Näillä mennään nytten.