Mitäs meille tänäpäivänä kuuluu, aika samanlaista. Ei olla edetty parempaan mutta ei kauheasti huonompaankaan. Käytiin vuorostaan täällä Rovaniemellä ottamassa laaja verenkuva ja sitten mikälie epilepsia arvo. Elimissä ei ollut mitään häikkää ja epilepsia arvo oli hieman liian alhainen joten lääkkeen määrää tulee nostaa. Jalan puremis "kohtauksia" on ollut nyt vähemmän mutta takapää ei tunnu toimivan kunnolla. Paikoitellen ontuu ja takapään liikkeet on edelleen epämääräiset. Takapään lihaksetkin on selvästi heikentyneet johtuuko vähäisestä liikunnasta vai jostain muusta?

Käytiin fyssarillakin mutta sekään ei löytänyt mitään mikä olisi voinut selittää ontumiset tms.. Mitään suurempia jumeja ei siis ollut. Ollaan nyt sitten käyty kevyillä hihnalenkeillä edelleen ja vähän jotain tokoiltu mutta kyllä huomaa jo koirasta että pitäs päästä päästelemään höyryjä. Pää menis mutta jalat ei kulje :/ Kyllä sitä väkisinki miettii että mikä ratkaisu olis nyt oikea? Kärsiikö koira liikaa? Vieläkö kannattaa yrittää? En kuitenkaan haluais tehdä mitään hätiköityjä päätöksiä..

Sutki syö nyt kortisonia ihan minimiannoksella ja vaihdoin sen kokonaan raaka ruoalle, kokeillaan tätä nytten sitten...

Ollaan Sutkin kans jonku verran tottisteltu, lähinnä keskitytty oikeaan paikkaan perusasennossa, rauhottumista, lelulla palkkaamista ja hiljaista työskentelyä. Ihan kivasti on menny Sutki on nopea oppimaan :) Rauhoittuminen on kaikista hankalinta varsinki ku on muita treenikavereita siinä lähellä treenailemassa. Ja mulle itelle haasteellista on tuo lelulla palkkaaminen.