Pikku hiljaa alkaa kevättä ja kesää tekemään, vaikka on tuota lunta vielä aikalailla mutta kyllä mie uskon että se kesä sieltä vielä tulee ;) Viikonloppuna käytiin Kinnulassa ja siellä oli ihan täysin kevät jo, lunta ei nimeksikään, jälki treenit korkattu ja linnut soitimella.

Tosiaan viikonloppu vietettiin kasvattajan järkkäämällä tottis leirillä Kinnulassa. Yövyttiin ja treenailtiin Urpilan kartanossa, jossa oli kyllä aika upeat tilat. Kuvia ei valitettavasti ole ku ei vaan kerenny kuvaamaan :P Hannu Liljegren oli meitä koutsaamassa. Hienoja suorituksia nähtiin viikonlopun aikana ja hyviä vinkkejäki saatiin. Eikun treenaamaan!

Sutki pitäs saada nyt hiljaiseksi, keskittyneeksi ja tekemään töitä mulle eikä patukalle, hmmm haastavaa mutta eiköhän me onnistuta ;) Kovasti odottelen että pääsis jo maastoon ja treenaileen hakua ja jälkeä. Ilmottauduinki RPKK:n haku- ja jälki leirille kesäkuun alussa.

Asgeirillle kuuluu kans hyvää, ollaan uskaltauduttu jo juoksulenkeille ja muutenki lihastreeniä tekemään ja ontumisia ei ole nyt ollut. Toivottavasti se tästä lähtis taas käyntiin. Epilepsia lääkettä se syö edelleen ja "kohtauksia" ei ole tullut nyt pitkään aikaan ollenkaan.

Kuvat on ottanu Anni Holappa IIISO kiitos hänelle!

 

 Asgeir 6,5v.

Sutki 15kk