Tiistaina käytiin jälleen vierailemassa 2-3 luokkalaisten reeneissä, keskiviikkona ihan itekseen puomi treeni ja tänään torstaina Charonin treenit. Että ihan kunnolla alotettiin treenailu ja palattiin maanpinnalle näin lomailun jälkeen ;)

2-3 treeneissä alkuun otettiin hyppypätkä jonka piti olla lämmittely mutta se osoittautui melko haastavaksi. Ite ainaki olin ihan hukassa (lomatunnelmissa) koko radan ajan.

Ensimmäinen yritys, sunnitelma oli tämmönen: Koira jäi 1. esteen taakse suoraan linjaan ja siitä olis pitäny ponkasta kakkoselle vaikka esteväli oli pieni, eihän tuo toiminu. Neloshypyn jälkeen takanleikkaus ja sievästi vitoselle, ja pöh pyörimistä pyörimistä, 5. esteen jälkeen sujahettiin suoraan väärästä päästä pussiin ku ajattelin että ohjaan koira oikealla puolella... Loppuun saakka ei tehtykkään

Toisella yrityksellä meni jo paljon paremmin. Lähtöön koira viistosti 1. hyppyyn nähden niin sillä on suoralinja kakkoselle TOIMI. 3:sen jälkeen valssi sekä 5:en jälkeen valssi niin sai koiran nätisti oikeasta päästä putkeen. Loppua en kuiteskaan tehny oikein vaan ohjasin suoraan kakkosella ja 9. No ei jääty tuota jankkaan.

1240516647_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

2.radalla sitten tuli se minun toivoma kontakti. Kaikki meni suhteellisen hyvin mutta 4 ja 5 hyppy sykerö oli paha! Jäin seisomaan 4-5 hhyppyjen väliin ja koira kiersi ja tuli sitten minun ja 5hypyn välistä. Paikka oli aika ahdas joten helposti kävi silleen että Asgeir hyppäs 5:sen uudestaan, sain kuitenkin onnistumaan tämän jossain vaiheessa :P A:n kontaktit onnistui ihan kivasti. Aluksi kokeilen A:n jälkeen että 7:lle oltais menty sylkkärillä mutta se johti pyörimiseen joten valssi oli se meille parempi.

1240516666_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

3.radalla käännettiin nokka toiseen suuntaan. Tämä rata oli ehkä se parhaiten onnistunut. Kontaktit meni hyvin :) Neloshypyn jälkeen vedin valssilla Asgeirin sille puolella missä kuvassa näkyy koira ja sain siitä syötettyä sen hyvin putkeen. 6-7 oli taas sama vaikea sykerrö joka saatiin onnistumaan muutaman toiston jälkeen. Loppu oli jälleen nätti :)

1240516686_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Keskiviikkona käytiin vielä ottamassa etenemistä hyppy-putki-hyppy ja puomia. Eteneminen onnsitui ihan jees ja puomin kontaktit oli nätit, onnistui kyllä niin hienosti molemmin puolin ja vaikka vauhtia otettiin putkelta ja hypyltä.

Torstaina sitten oli Charonin vuoro päästä treenaan. Taasen töistä suoraan ajeltiin hallille. Treeneissä jatkettiin välistävetoa, tiukkaakäännöstä ja A-estettä. Välistävedot itsessään menee ihan ok mutta meillä perusongelmana on oikeallapuolella ohjaus, Charon ku yrittää väkisin tukkia mun vasemmalle puolelle, pitäs päässä treenaan tuota oikean puolen ohjausta kovasti. Tiukoissa käännöksissä ei ongelmaa, Charon kääntyy hyvin. A:ta mie en ole tainnu tehdä Charonin kans koskaan... Siihenki päätin opettaa pysähdyskontaktit ja näin ekoilla kerroilla Charon tuntui jo hoksaavan mistä hommassa on kyse.

Enpä mie taida vielä tähänkään viestiin jaksaa pistää niitä Harstadin kuvia että malttakaas odottaa luvassa on sekä Jeren 7v. kuvat että Harstadin maisemat ^^