On kyllä ollut touhu viikonloppu sekä kaksi- että nelijalkaisillakin. Lauantain aamupäivä leikittiin Charonin kanssa kunnes lähettiin turistiksi Rovaniemen ryhmään. Tällä kertaa meidän pojista ei kumpikaan pääsyt kehään, mutta itse blogi skriivaaja pääsi esittämään aivan ihanaa sammari tyttöstä Lyyliä (Iciveitican Fania Fantasia), kehästä tultiin tuloksella VAL, ERI3,PN3. Kiitokset Paulalle että sain esittää tämän kauniin tyttösen :) Asgeirin kanssa käytiin vielä vähän pyörimässä siellä koirien joukossa. Illalla kävin tekemässä Jerelle verijäljen joka oli tarkoitus sunnuntaina käydä jäljestämässä.

Sunnuntaina lähdettiin Asgeirin kanssa kävelemään kohti kenttää, missä on meidän seuran agiesteet. Mentiin taas pitkästä aikaa treenaan Hanskun ja pumien kanssa. Kentällä oli treenailemassa tämän kesän alkeiskurssilaisia ja käytimme heti tilaisuuden hyväksi, sillä nyt saimme hieman häiriötä treeniin mikä oli hyvä juttu :)

Ensin tehtiin hyppy-putki-kepit pätkää. Hypyn jälkeen putkelle syöttö onnistui ongelmitta, mutta aina kepeille mentäessä Asgeir meni ohi ensimmäisen välin ja jouduimme ottamaan sen vähemmällä vauhdilla. Muutaman toiston jälkeen otimme pelkästään ensimmäistä väliä. Tänään pienenä ongelmana meinasi olla Asgeirin malttamattomuus (ja ehkä vähän minunkin), kun se tahtoi varastaa lähössä... Loppuun tehtiin vielä A-estettä. Kontaktien kanssa ei mitään ongelmaa, mutta alkoi poika jo siinä vaiheessa käymään turhan kuumana :/

Illalla lähettiin sitten ajelemaan jäljestyspaikalle. Ensin kävin Jeren kanssa jäljestämässä. Jälki oli koko pitkä. Ensimmäinen suora makuupaikalle sujui melko hyvin. Jere jäljesti tarkasti vaikkakin kävi pyörähtämässä minkälie tarpeissa. Ensimmäinen makuupaikka merkatiin hyvin. Matka toiselle makuupaikalla oli melko heikkoa. Jere katosi koko ajan jäljeltä ja haahuili ihan muitten hajujen perässä (olisikohan jtn muuta riistaa kulkenut jäljen päältä). Jouduin siis palauttamaan pojan useamman kerran jäljelle. Toinen makuupaikka löytyi sitten kuitenki. Kolmannen suoran alku oli taas hieman haahuilua, mutta lopussa päästiin taas juttuun kiinni ja jäljestettiin loppuun saakka.

Sitten kävin vielä tekemässä Asgeirille verijäljen semmosen sadanmetrin suoran, joka oli hieman tuoreempi. Aluksi vein Asgeirin lähtöpaikalle ja Asgeir haisteli makuupaikkaa ja annoin jäljestys käskyn, mutta se vaan katto että mitä minun pitäs muka tehä? Näytin sille kädellä vähän reittiä eteenpäin ja sillonhan se käsitti mikä oli homman nimi. Kauhealla vauhdilla lähdettiin eteenpäin, välillä kuitenki kääntyi ja katsoi, että mitä mie nyt teen ku ei täältä mitään löydy, silloin tsemppasin eteenpäin ja taas mentiin. Loppu mentiin vauhdilla ja lopun makuu löytyi ja saatiin palkattua :)

Tavoitteena olis tuon jäljestyksen kanssa, että päästäis ennen lumen tuloa ainaki kerran vielä treenaan :D