Kuulemma sitä ruukataan päivitellä tämmönenki juttu, että mitä saavutettiin viime vuonna ja mitä jäätiin saavuttamatta kun joka vuoden alussahan tehdään se tavoite lista :) Joten palataas ajassa taaksepäin ja puidaan menneitä aikoja.

Jere

Tavoittena oli pyörähtää veteraani iän saavuttaessa muutamassa näyttelyssä. Tämä ikä saavutettiin 12.4 ja näinollen vappua vietettiin Posiolla näyttelyn merkeissä ja ei se hullummin mennyt kun ROP-vet ja BIS-vet 3, onse komia poika! ;) Noh muissa näyttelyissä ei sitten käytykkään, ei ollu täällä pohjoisessa oikein mitään. Toisena tavoittena oli verijäljen treenaus ja mahdollisesti vihdoin ja viimein se koe mutta se jäi kyllä haaveeksi jälleen, ei ensinnäkään mahduttu ja toiseksi ei me keritty kauheasti treenaamaankaan.

Jahti kausi jäi hieman lyhyeksi sairaslomien vuoksi, mutta kaikesta huolimatta kaikki hirvet tuli kaadettua ja yhtä lukuunottamassa Jeren haukkuun. Hyvin on kyllä pelannu metsällä!

Asgeir

Tavoitteitahan meillä oli enemmän ja vähemmän ja vietettiin ihan mieletön vuosi Kokemäellä hyvässä ja pahassa. Lenkkeiltiin paljon paljon metsässä, uitiin, canicrossailtiin, treenattiin hakua, verijälkeä, tokoa ja tietenki paljon paljon agilityä.

Agilityssä tähtäimessä oli 2.luokka ja sieltä nolla. Kakkosiin päästiin jo 2009 vuoden puolella mutta se nolla saatiin, ainut vaan että hieman kyseenalaiseksi jäi se, että saavutettiinko tavoite vai ei, sillä en ollut tarkentanut että pitikö sen olla nousunolla vaiko ei. Ja nousunollaahan me ei saatu, sillä jäätiin sijoituksissa kakkoseksi.. Treenattiin aika paljon loppupeleissä, aina ku pääsin kotiin niin käytiin treeneissä ja Huittisissa käytiin ohjatuissa lähes joka viikko. Tulostaki on alkanut näkymään, koira kulkee älyttömän hyvin ja rimatki on alkanut pysymään paremmin. Ainut on nämä murheen kryyni kontaktit, joten päätinkin opettaa ne täysin uusiksi, vielä ovat työn alla saa nähä miten alkaa toimimaan!

Toko tavoitteena oli möllitoko kisat ja näinollen alokasluokan liikkeet kuntoon. Noh möllikokeeseen ilmottauduttiin mutta kuitenkaan siihen mahtumatta, ehkä ihan hyvin kun ei nuo liikkeetkään kyllä ole vielä hallussa.. Ensi vuonna panostetaan sitten niihin ;)

Verijälkeä treenattiin melko ahkeraan ja se alkoikin sujumaan hyvin, sitten taisin kiirehtiä vähän liikaa kokeet silmissä kiiluen ja treenit meni liian vaikeiksi kun kuitenkin on kyseessä Asgeir joka ei ole ehkä paras mahdollinen tuommosissa keskittymistä vaativissa lajeissa. Hieman tuli takapakkia tässä ja valitettavasti ennen lumia ei keretty tätä takapakkia korjaamaan. Saas nähä missä kunnossa se on ensi kesällä.

Yksi tavoite oli päästä treenaileen hakua ihan oikeasti ja mehän päästiin kiitos Tiinan! Asgeir rakastu tähän lajiin suuresti ja hokaski ideaa jo :) Ensi kesänä sitten toivottavasti edetään lajissa. Näytelmissäkin käytiin tosin epävirallisissa kun tuon etuhampaan puuttumisen takia ei niihin virallisiin enää päästä. Kahesti Huittisissa kehässä käytiin ja otettiin voitot kotiin molemmilla kerroilla BIS-1 :D

poijjaat!

Ehkä suurin mullistus meidän elämässä ja vuodessa oli kuitenkin Epun eli mun projektikoiran saapuminen tammikuussa. Pari kuukautta menin ilman projektikoiraa Balton lähtiessä sateenkaarisillan toiselle puolelle mutta sitten tammikuussa meidän elämää tuli vaihdittaman Eppupeppunen eli toisinsanoen Condor vd Fasanerie. Asgeir ja Eppu tuli erittäin hyvin toimeen ja olivatkin hyviä kavereita ^^  9kk iässä Eppu sitten lähti suorittamaan sotakoiran virkaa Niinisaloon. Oli yllättävän vaikeaa luopua tästä veijarista vaikka tiesikin alusta asti, että se tulee lähtemään jossain vaiheessa, oli se niin hieno koira! Kaikkea hyvää Epulle on hirmu ikävä! <3

 Eppu 9kk

Tulevaan en oikeastaan katsokkaan sen kummemmin aika näyttää! Tavoite lista on tietenki tehtynä mutta sitä en paljasta ;)