Vietettiin viime vkl kotona Rovaniemen suunnalla. Ja pakkohan sitä oli treenaan päästävä joten ei muuta kuin Asgeir ja Charon autoon ja menoks, meijän treenikaveriksi tulivat Saana ja göötit. Otettiin kolmea erilaista pätkää ja sitten loppuun kontakteja.

1,pätkä

Asgeir: Ekalla yrittämällä purettiin taas energiat ja rimat kolisi. Tokalla sitten keskityin takana ohjaamiseen ja heti paremmin, ei onkelmia.

Charon: Tein vain kerran jotten vaan kyllästytä koiraa ku Charonin mielenkiinto touhuun vaihtelee päivän mukaan. Tänään oli vauhtia ja mielenkiintoa tekemiseen. Takanaleikkaus putkeen onnistui samoin kuin kierrot.

2.pätkä

Tämän tein vain Charonin kanssa ja kuudella kepillä. Nelos hypyn jälkeen valssi sillä en muuten ehtinyt millään 6 hypylle, onneksi kerkesin reippaasti valssaamaan ainut vaan että ekalla yrittämällä pyörähin koiran tielle eikä se saanut vapaata menosuuntaa putkelle joten juoksi ohi, toisella kerralla sujui paremmin Kepit oli nätit!

3.rata

 

Tämän pätkän tein vain Asgeirin kanssa järjestyksessä 1-2-3-4-1-3-7-6 (7ja6 toisin päin) Muokkaus siksi että halusin tehdä 12 keppiä. Ekal rima kolahti alas mikäli en ottanu yhteistä lähtöä, näitä nyt pitäs toden teolla alkaa työstään sais vaan jostain agi esteet tännekki. Putkelta kepeille vienti oli aika pitkällä välillä ja meille haastava mutta kun tarpeeksi ohjasin niin haki kyllä hyvin. Putken jälkeen poispäinkäännöllä hypylle ja se onnistui yllättävän nätisi joka kerta!

Lopuksi vielä molempien kanssa puomia ja A:ta ja kummankaan kanssa ei ongelmaa, Asgeir nappasi kontaktit joka kerta ja Charon teki vauhdilla mutta pysähtyi joka kerta kontaktille tosi nätisti ja otti jopa ylöstulokontaktikkin.

Illalla sitten nähtiin kaikenmaailman sukulaisia ja Charon jäi yöksi erehtyi jopa nukkumaan mun huoneessa ;) Sunnuntaina sitten käytiin lenkkeileen Jere+Popi ja Hamma. Illalla sitten lähettiin junaileen kohti Kokemäkeä. Asgeir sai v´kl:n aikana paljon uusia kokemuksia mm. istumajuna ja taxi.