Sunnuntaina käytiin Heidin ja Laura Y. kanssa treenaamassa hakua. Otin Sutkille viisi maalimiestä, kaikki piilossa. Ilma oli tuulinen ehkä vähän liianki tuulinen.

1. maalimies. Sutki lähti ihan selvästi kaartamaan jäljelle vaikka jälki menikin ihan tarkotuksella todella kaukaa. Käskin takaisin ja lähetin uudestaan. Lähti sitten kaartelemaan toiseen suuntaan josta sitten ilmeisesti sai hajun ja löysi maalimiehen.

2. maalimies oli jossain siellä risukossa piilossa joten en nähny mitä metsässä tapahtui mutta maalimiehen mukaan oli tullut suoraan ja lähtenyt hyvin takas minun luokse.

3. maalimies oli "teltan" sisällä. Sutki lähti hyvin taas vähän kaarteli mutta löysi hyvin. Tuli samaa reittiä takas,

4. maalimies jälleen risukossa piilossa. Oli tullu maalimiehelle L:n kautta eli jäljelle meni. Tuli hyvin takas oikeaa reittiä.

5. maalimiehen päätin helpottaa, jotta saisin suoran piston ja sieltä hyvän palautumisen mun tykö. Maalimies oli siis melko lähellä ja pystyin ite huutaan oikeassa kohdassa tykö.

Nyt on pari kertaa tehty täysiä piiloja ja melko pitkälle juoksemisia nyt vois seuraavalla kerralla keskittyä nuihin suoriin pistoihin ja oikein palautumisiin :)

Käytiin haku treenien jälkeen vielä kentällä ottamassa pikku pätkä tottista. Noutokapulan pitoa, seuraamista, luoksetuloa ja hyppyä. Pito alkaa oleen aika hyvällä mallilla ei enää sylje kapulaa pois suusta ja pitääkin useamman sekunnin, nyt vaan pitää saada se tuomaan se mulle oikeaan asentoon. Seuraaminen ole hyvää ja sain kestoakin siihen sekä vasemmalle kääntymisiä.

Luoksetulon paikka on vähän vielä hakusessa, välillä jää liian kauas ja välillä pomppaa minua vasten. Vauhti on hyvä!

Maanantai ja Tiistai ollaan nautittu täysin rinnoin kauniista kesäsäästä ja vapaa päivistä. Ollaan lenkkeilty metsässä ja leikitty pihalla tai no Sutki on leikkiny Charonin kanssa ja me Asgeirin kanssa ollaan vaan istuskeltu auringossa :) Tehtiin myös molempina päivinä pelto jälkeä. Pituudesta ei ole mitään tietoa mutta pelkkää suoraa tehtiin, jatkettiin siitä mihin viime syksynä jäätiin. Herkkuja vähennettiin jäljeltä ja askel pidennettiin normaaliin mittaan.

Maanantain jälki mentiin melko sähläyksellä, vauhti oli aika kova ja herkut jäi kyllä aikalailla syömättä, pysyttiin kuitenki jäljellä. Ihan selvästi Sutki alkaa höyryämään enemmän tyhjillä pätkillä. Asgeirille tein kans 40 askeleen jäljen mutta niinku olen aiemminki todennu niin ei tää ole ollenkaan Asgeirin laji se kun haluais tohottaa täysillä eteenpäin ja kun estelen niin sitten ei liikuta yhtään mihinkään :P No pääsipä vähän tekemään aivotyötä.

Tiistain jälki oli Sutkin kanssa jo paljon hallitumpi, Sutki teki rauhallisempaa ja tarkempaa työtä vaikka jälki oli aikalailla samanlainen ku maanantain. Ainut vaan että se oli sitä ennen touhunnu päivän ja saanut aamuruoan. Ja ei tuullutkaan niin paljoa.

Ai niin ja Sutki kävi tälle kesää ekaa kerran uimassakin eli talviturkki on nyt heitetty pois. Oli vaan vissiin vähän kylmää vettä ku ei se niin kauhean houkuttelevaa ollut ;) Tai sitten se oli vaan liian virtaava paikka.

Kemijoen tulvaa

Viime viestissä jo hehkutin sitä kuinka meillä on mennyt niin hyvin Asgeirin jalka ongelmien kanssa, noh viikonlopun aikana tuli takapakkia, nimittäin onnuttiin taasen... Rasituksen jälkeisen levon jälkeen se ontuminen tulee esiin :( Vaikkei oltu sen kummemmin riekuttu.