Aamulla kello soi klo 04.00 ja lähettiin ajeleen kohti Oulua ja Haukkukeidasta minä, vanhemmat ja Asgeir. Ensimmäinen rataantutustuminen alkoi klo 9.00 ja toinen 10.40 molemmat oli agilityratoja ja tuomarina toimi Sari Mikkilä.

Ensimmäisesta radasta ei ole kyllä mitään muuta sanottavaa ku Hirveä! Asgeir kävi ihan liian kuumana eikä se ollu yhtään mukana sinkoili vaan sinne päin. Heti alkuun oli menossa A:lle vaikka olin kääntämässä sitä putkelle, sitten keppien alotus kämmättiin, A-este liidettiin, rengas hypättiin ohi ja puomin kontakti loikattiin... Että tämmönen rata tällä kertaa...

Toisella radalla mentiinkin jo paljon paremmin alkoi meno olemaan enemmän agilityn näköistä. Kaikki rimat pysyi ja Asgeir oli kuulolla. Kontaktit jäi jälleen ottamatta ja HYL tuli väärästä putkesta mutta olin tyytyväinen tuon ekan radan jälkeen.

Eli siis ihan hyvillä mielin lähettiin ajeleen hotellille (Radisson Sas). Päivä lenkkeiltiin ja kateltiin vähän Oulua, Asgeirille oikein hyvää kaupungilla kävely treeniä :) Illalla sitten haettiin rautatieasemalta Saana ja Tami yöpymään hotellille.

Aamulla jälleen 6.15 ylös, koirat ja kamat autoon ja aamiaiselle jota ei koskaan saatu... Vuorossa oli pitkä päivä, meidän eka rataatutustuminen klo 8 ja Saanan rataantutustuminen klo 17.. Tämä päivä oli jo paljon parempi eikä 0 tuloskaan ollut kaukana, putket koitui jälleen kohtaloksemme. Tuomarina Eeva-Liisa Pohjanen.

Ensimmäinen rata hyppäri oli todella hyvännäköistä menoa vaikkakin alku oli erittäin haastava hyppy-rengas-pituus-putki suoralla jossa putkeen ei pitänytkään menn'ä vaan saada koira vedettyä sivulle olevalle hypylle jonka takana häämötti myöskin putki joka ei myöskään ollut tarkoitus olla seuraavana esteenä. Sain pelastettua tuon ekan mutta toiseen Asgeir sujahti. Lopussa tuli yksi rima alas muuten puhdas rata!

Toinen rata oli sitten agi rata josta ei paineita sillä eilisen tavoin uskoin ettei kontakteja tulla ottamaan. Noh A:n kontakti jäikin nappaamatta kutta puomilla otettiin!!! jee! Kepeille ohjatessa kämmäsin ja sieltä toinen vitonen ja sitten mutka putken jälkeen yritin leikata edessä mutta myöhästyin ja koira törmäsi minuun ja näin ohitettiin yksi hyppy tästä kielto ja törmäämisen tuomari tulkitsi kosketukseksi ja tästä myös vitonen. Eli 20 virhepistettä ja 3.sij.

Ei mikään tulosrikas reissu mutta ihan mukava kuitenkin :)