Lähettiin taas viikonlopun kunniaksi treenaileen agilityä hieman isommalla porukalla: mie, Asgeir, Saana, Riimi, Paula ja Vilma. Otettiin ihan tämmöiset alkeistreenit Asgeirinkin kanssa, että yksittäisiä esteitä lähinnä.

Ensin harjoiteltiin putkeen sujahtamista, eikä siinä ilmaantunu minkäänlaisia ongelmia, että hyvin sujahdettiin :)

1227792.jpg

Sitten treenailtiin sitä puomia joka meillä on tänäpäivänä pääkohteena ;) Ei siinäkään mitään ongelmaa, Asgeir tykkää oikein kovasti puomista saa nähdä kuinka lujaa se veetää tulevaisuudessa rataa tehdessä tuon puomi läpi..

1227793.jpg

Sittenhän niitä ongelmia alkoikin tulemaan. Tänään oli se epäivä kun rimoja tiputeltiin ihan kivasti.. Tehtiin ihan vaan kahta hyppyä peräkkäin ja ei mitään järkeä siinä touhussa. Rimat lensivät. Yritettiin siinä sitten vaikka mitä konstia testailla. Pitää ottaa ihan tosi asiaksi nyt tuo rimojen tiputtelu. Otettiin myös muuria jota ollaan viimeksi otetta kesällä, siinä sitten palikat pysyivät ihan hyvin paikallaan. Ehkäpä tässä on se että muuri on selvästi hypättävä este. Niinku kuvasta voitte nähdä ettei sekään loikka mikään järisyttävän korkea ole..

1227794.jpg

Loppuun otettiin vielä keppejä, lähinnä treenattiin sitä ensimmäisen välin löytämistä. Eihän sekään meinannut sieltä alkuun löytyä ku alko poika käymään jo niin kuumana mutta saatiin me muutama onnistunut suoritus ja siihen oli hyvä lopettaa tämän kerran treenit :)

1227791.jpg

Kiitokset mukavista treeneistä Paulalle ja Saanalle ja mahtavista kuvista Saanalle! Pian taas lenkkeileen ja treenaan!! :)

Edellisenä päivänä käytiin ottamassa pitkästä aikaa jotain toko liikkeitä. Kyllä tauko oli tehnyt terää. Asgeirilla oli intoa tehdä (ihanko sillä ei yleensä olisi ;)) ja suorituksetkin oli ihan hyviä. Otettiin seuraamista, jossa paikka oli hieman hukassa, paikallaolo meni ihan jees ja liikkeestä seisoomaan jääminenkin onnistui hyvin. Loppuun vielä vauhdikas luoksetulo :)