Ollaan nyt treenailtu agia valitettavan vähän muiden kiireiden vuoksi mutta jostain sain revittyä aikaa ja lähettiin Saanan kans treenaileen sunnuntaina. Aluksi otettiin takana leikkausta kahden hypyn ja pallon avulla. Ihan hienostihan se meni kunhan mienä olisin osannut heittää sen pallon vähän useammin oikeaan paikkaan mutta toivotaan että treenistä oli kuitenkin jotain hyötyä :) Sitten otettiin keppejä eri kulmista ja molemmin puolin ja vitsit ne meni hyvin! Asgeir teki kun tekikin "väärällä" puolella sen viimeisen välin! Olin kyllä tosi tyytyväinen tähän.

Otettiin myös pitkästä aikaa neljän hypyn etenemis pätkää kupin kanssa. Asgeir etenee jo tosi hienosti kupille mutta valitettavasti tahtoo tiputtaa rimoja. Rimojen ollessa vinossa se hyppi ne yli ja oli paljon tarkempi. Lopuksi otettiin vielä keinua ja A-estettä. Keinu meni ihan kivasti vaikkakin se on edelleen aika ohjattavan alainen minun vaan pitäisi uskaltaa häivyttää se käsi pois. A-estettä tehtiin tavalliseen tapaan kupin kanssa ja Asgeir otti kontaktit. Saas nähä miten se lähtee sujumaan...

Kaikinpuolin oikein hyvät treenit! Nyt vaan pitäisi saada jotain tolkkua siihen puomi ongelmaan muta ehkä se tässä selviää kesän mittaan..