Torstainako me käytiin treenaan Asgeirin ja Charonin kanssa, treeniseurana olivat Saana ja iki-ihanat göötti pojat.

Alkuun otin molempien kanssa hyppyharjoitukset neljällä hypyllä. Asgeirin hyppiminen oli vähän semmosta doing-doing ja Charon päätti että kaksi viimeistä hyppyä voi loikata yhellä kertaa niin pääsee nopeammin kupille ;) Näitä treenejä vain lisää...

Sitten tehtiin semmonen 9 esteen hyppypätkä missä oli etenemistä, laajaa menoa ja takana leikkausloppuun ja pallo palkka. Asgeirin kanssa meni tosi kivasti ja takanaleikkaus onnistui, tiukoissa paikoissa tippui rimat.. Asgeirin vauhti ei ollut ihan kohallaan tänään, olisko ollu vähän väsynyt/jumissa kisojen jälkeen, ken tietää...? Charonin kanssa tämä meni kans ihan kivasti ja tosi hyvin ohjautui mun ohjauspuolen vaihdoista huolimatta ja takanaleikkaus oli nätti. Parissa kohtaan jätti esteen tekemättä mutta jatkettiin iloisella meiningilä eteenpäin. Charonin kans tahtii käydä niin että jos mie lopetan tekemisen/turhaudun niin sekin turhautuu ja alkaa haisteleen ja keksiin muuta oheistoimintaa.

Loppuun otettiin vielä Asgeirin kanssa A:ta ja puomia. A:n kanssa ei ongelmaa mutta puomi olikin ongelmallisempi. Asgeir vaan roikasi kontaktien yli eikä ottanut opikseen vaikkei saanut väärästä suorituksesta palkkaa. Se ei poika paljon välitä saako se tekemisistään palkkiota vai ei ;) Charonin kanssa otin vain muutaman toiston puomia ja nätisti meni ^^ Ilman namialustaakin pysähtyi kivasti.

Lauantaina 4.7 aamuyöllä 4.45 lähettiin ajeleen kohti Piteån intti näyttelyä Riikan ja Saanan kanssa plus tietenki Asgeir, Riimi ja Sella mukana :) Ilma oli kylmä ja tuulinen, hyrr osasi paleltaa... Gööttien kehä oli heti aamusta ja meillä vasta pari tuntia myöhemmin. Tuomarina toimi Dan Ericsson ja buhundeja oli ilmoitettu 4kpl. Asgeir esiintyi ihan kivasti ja punainen nauha saatiin muttei CK:ta.

kuviakin tulee jahka saan ne Saanalta ;)

Piritalle onnittelut ROP ja VSP:stä sekä uudesta Ruotsin Muotovaliosta!