Rovaniemen KV järjestettiin viime vuoden tapaan Napapiirillä, Pukinpolulla. Itse olin aamupäivän talkoilemmassa myyden lippuja ja luetteloja, ihan mukavaa hommaa vaikkakin meleko kylmä meinas olla.

Charonin kanssa käytiin kehässäkin. Saksanpaimenkoiria oli ilmoitettu 26 kappaletta joista avoimia narttuja paikalla oli kolme. Tuomarina toimi Rita Trainin Israelista. Yllätyksekseni se puhui täydellistä suomea ja arvostelukin oli suomeksi. Charon juoksi paikoitellen ihan kivasti mutta enemmän draivia siihen juoksuun pitäisi kyllä saada, sillä kun kuitenki olis liikkeet mitä näytellä. Seisominen oli sitä sun tätä, ei sillä hirveästi ollu kiinnostusta hommaan, mutta suhteellisen kärsivällisesti se jaksoi olla vaikka esittäjä ei oikein jalkoja saanutkaan niinkuin piti Nolostunut Tuloksena EH/3. Siinä kun toinen juoksi edessä meinasi mennä kiskomiseksi koko juokseminen, täytyy tuota yrittää harjoitella ennen ensi viikonloppua.

Sunnuntaiksi mut nakitettiin töihin mutta Myrsky (Snowtails Otto) kävi ekaa kertaa näyttelyssä ja tuloksena juniorluokassa EH/1, hienoa! Muutenkin siellä oli koirat loistanut Riimi CACIB ja VSP ja Grim RYP 4!!

Nyt alkoi kesälomakin ja tiedossa on vaikka mitä, kaksi Ruotsin näyttelyä ja pari agi starttia :) Sitten tietenkin kovaa treeniä ;)