Aamusta Asgeir pääsi ensin käymään Torniossa mutkan vanhempieni kyydissä, sillä he kävivät hakemassa porrastarvikkeita..

Lähettiin siinä kolmen aikaan käveleen tuttua kenttää kohti. Kentällä ei onneksi ollut ketään joten saatiin treenata rauhassa :) Eka otettiin etenemispätkää rengas-hyppy-hyppy-putki. Hyvin onnistui vaikkakin aina toisen hypyn jälkeen Asgeir kääntyi katsomaan että minne nyt mutta hyvin se taas irtos matkaan kun annoin käskyä. Otettiin myös toisin päin putki-hyppy-hyppy mutta rengas jätettiin tekemättä. Tällä lyhyellä etenemispätkällä edettiin tosi hyvin.

Sitten otettiin A-estettä, joka meni todella hyvin. Uskalsin jopa lisätä eteen hypyn ja hyvin poika teki ilman kontaktivirheitä. Otettiin myös keinua mutta siihen Asgeir tarvitsee kärsivällisyyttä joten pakko ottaa vielä hihnan kanssa tai muuten se vetäis vain läpi.

Tehtiin tänään myös ekaa kertaa kaikki 12 keppiä "oikealta" puolelta mutta "väärältä" puolelta vain ekaa väliä. Se on vaan NIIN hankala ohjata siltä "väärältä" puolelta. Itselle vaan taas lisää kuivaharjoittelua :)

Loppuun vielä otettiin pieni hypypätkä missä oli valssi ja 180 asteen kulma. Hyvin meni muuten mutta rimat taas tippuivat lujassa menossa. Vaikeissa kulmissa ei tahdo rimat pysyä :/

Illalla käytiin vielä poimimassa hyytelömarjat. Asgeir oli ihan innoissaan kun näki auton ikkunasta että metsään ollaan menossa. Päästin pojan irti heti kun päästiin vähän syvemmälle metsään. Totta kai se ensimmäiseksi löysi jonku rapalätäkön ja takaisin tuli musta buhund :P Ensimmäistä kertaa Asgeir maltto tutustua marjojen maistuvaan maailmaan nimittäin se hoksasi että: "Hei näitähän voi syödä, vaikka suoraan ämpäristä."