Käytiin Hanskun ja pumien kanssa treenaileen agia ja jopa innostuttiin treenaileen tokoakin viereisellä kentällä :) Aluksi kuitenki agilityyn.

Otettiin erilaisia hyppytpätkiä esteiden ollessa mutterikuviossa. Alotettiin helposta joka sitten vaikeutui koko ajan. Olin kyllä ihan tyytyväinen meidän suoritukseen, pyöritykset sujuivat ja rimatkin pysyi ihan ok. Vikasta kerrasta ei tullut enään mitään muuta kuin riman tiputusta joten päätettiin että nyt alkaa koira olemaan jo väsynyt ja kuumunut joten parempi jatkaa ensi kerralla ;) Oli kyllä mukava todeta että kyllä me osataan vähän vaikeampiakin pyörityksiä :)

Tosiaan agitreenauksen jälkeen suunnattiin häkkikentälle. Otettiin Asgeirin kanssa seuraamista, paikallaanoloa ja luoksetuloa. Seuraaminen onnistui ihan kivasti ja seuraamispaikkakin oli ihan hyvä. Paikallaanolohan on meillä varmaan se heikoin lenkki, Asgeir ku ei malttais pysyä paikallaan, mutta kuitenkin lyhyellä ajalla ja usealla palkkaamisella saatiin ihan hyvä paikallaanolo tehtyä. Luoksetulo oli vauhdikas mutta Asgeir jää vähän turhan kauas minusta istuessaan eteen joten sitä on vahvistettava että sitä on tultava ihan siihen eteen.