Käytiin sunnuntaina jälleen treenaileen agia ja otettiin myös vähän näyttelytreeniä. Koirapoppooseen kuuluivat Asgeir ja Charon. Olin tehnyt lauantai iltana hienon suunnitelman mitä tehdään ensi treeneissä mutta voi vaan arvata että jäikö se suunnitelma kotiin?

Ensin otettiin Asgeirin kanssa A-estettä, ilman ongelmia. Kontakit otettiin hyvin ja vauhtia riitti ehkä liiaksikin :) Sitten harjoiteltiin etenemistä hyppyjen avulla. Hyvin poika eteni ja rimatkin pysyivät. Sitten harjoiteltiin takanaleikkaamista sekä putken takana että hypyillä. Putken kanssa ei mitään ongelmaa mutta hypyillä olin hieman liian hidas ja käskytys jäi heikoski mutat kyllä sekin sitten onnistui :)

Lopuksi harjoiteltiin vielä hyppy-kepit, lähinnä sitä että Asgeir oppisi hakemaan kepit  ja etenemään ne itsenäisesti. Ihan hyvin Asgeir haki ensimmäistä väliä mutta kyllä sitä pitää vielä treenailla paljon. Ihan viimeiseksi treenin pohjalle tehtiin keinua. Ensimmäinen kerta, ei mitään ongelmaa mutta sitten Asgeir keksi että hän hyppää heti sivusta alas kun keinu keikahtaa alas. Hieman huono maku jäi tästä keksinnöstä mutta ei auta ku alkaa varmistelemaan keinun tekoa.

Charonin kanssa jatkettiin perusjuttuja. Charonin oli hieman hankala keskittyä ku sen piti koko ajan vahtia missä Petra viipottaa menemään. Mutta kuitenkin tehtiin jotain. Putkeahan me ollaan jo tehtykkin mutta tänään otetiin mutkalla olevaa. Ei mitään ongelmaa. Taitaa tulla taas yksi putkihullu koira lisää ;) Sitten otettiin muutaman kerran puomia ja sekin meni ihan hyvin, vauhtia riitti. Kepeille Charonilla ei meinannu riittää motivaatiota. Sitten vielä otettiin muutamaa hyppyä ja hienosti tyttö tajusi mitä oli tehtävä :)

Onnistuneet treenit. Suurta hiomista niin hyvä tulee :D