Miehän kirjotin ahkerana sillon heti maanantaina meidän treeneistä mutta kuten arvata saattaa panoin väärää nappia taasen ja kaikki tekstit hävis bittiavaruuteen ! Osas kyllä hajottaa...

Tosiaan maanantaina otin kimpsut ja kampsut eli Asgeirin ja Charonin ja lähin treeneihin. Aluksi Asgeirin treenit 18-19.30, olin toivonu että treenattais rengasta, kontakteja ja etenemistä Oulun kisoja silmälläpitäen ja kaikkia näitä sain, Kiitos JoHanna!

Radoilta löytyi kaikki kontaktit. Puomi onnistui ja keinu oli nätti tosin käytin käsiapua, A:lla oli pienoisia ongelmia, Asgeir kyllä otti kontaktin jos namialusta oli alhaalla muttei koskenu nameihin ja kerran ku kokeilin ilman alustaa ei kontaktiakaan otettu, saapa nähä mitä Oulussa sanotaa kontakteille. Renkaalla ei ollut mitään ongelmaa ja etenemiset onnistu. Kepeille syöttökin onnistui ihan äly hyvin vaikka vauhtia oli ja paljon ku putkelta mentiin suoraan kepeille enkä jarruttanut yhtään! Näillä mennään lauantaina ;)

Asgeir lähti kotia ja oli Charonin vuoro. Valssi teema jatkui edelleen ja "uutena" tuli persjättö joka oli mulle oikein oiva harjoitus ku tätähän en ole oikeastaan koskaan omaksunut omakseni kun vertaa vaikka valssiin. Valssit onnistui ihan kivasti ja yllättävää kyllä persjättökin onnistui muutaman toiston jälkeen ku  en väkisin tukkinu joka väliin valssausta. Charon seurasi yllättävän hyvin ohjaustani ja oli muutenkin niin kilttiä tyttöä <3

Lopuksi otettiin vielä keppejä ja Charonillahan oli jo vauhtia ku tehtiin ns. oikealta puolelta, väärän puolen kepit on vielä hieman hakusessa.

Tänään tuli postissa se paketti mitä ollaan odotettu nimittäin iso kasa kiertoplakintoja ;) Asgeir oli Suomen buhund yhdistyksen Vuoden aktiivi buhund, hyvä me ! :)