Launtai aamupäivästä värväsin Saanan ja Riimi meille kylään, jotta käytäs vähän treenaileen näyttelyjuttuja ja leikittämässä koiria. Treeni meni ihan hyvin ja pojat leikkivät juuri sopivasti, että Asgeir olisi väsynyt illan matkalle.

Lähettiin siinä illalla klo 22 aikaan bussilla kohti Tromssaa. Asgeir matkusti koko matkan kiltisi häkissä. Pysähdyttiin Suomen ja Norjan rajalla käyttämään koirat pihalla. Yllätykseksi Norjassa ei ollut yhtään lunta, vaikka olisi luullut olevan kun kerta täällä Rovaniemenkin seudulla oli. Saavuttiin näyttelypaikalle n. seitsemän aikaan ja jouduttiin odottelemaan pari tuntia ennen kuin päästiin sisälle halliin.

Sisälle päästyämme leiriydyttiin kehän laidalle missä pumit tulisivat päivän aikana esiintymään. Sitten ei muuta kuin odottamaan ja odottamaan meillä kun kehä oli vasta yhden jälkeen :/ Kehää ennen käytiin Asgeirin kanssa kiertelemässä näyttely aluetta ja ulkoilemassa raikkaassa Norjan ilmastossa :) Sitten olikin vuorossa Hanskun pumi (Karvakorvan Orvokki). Hyvä esiintyminen ja kaunis koira tuli kehästä pois tuloksella 1/1,CK,SERT,ROP,ROP-veteraani, että kaikki kotiin! Onnea Hansku ja Mimmi!

Siinä pikkuhiljaa aloin itsekkin laittamaan koiraa kehäkuntoon ja jännittämään omaa kehää. Meitä buhundeja oli tarkoitus olla kaksi mutta se toinen oli valitettavasti jäänyt pois :/ Pitkän odottelun jälkeen oli meidän vuoro. Tuomari tutki koiran perinpohjaisesti ja Asgeir kesti hyvin käsittelyn, ei mitään ongelmaa. Sitten päästiin juoksemaan, tällä kertaa päätin itsekkin juosta ja hyvinhän se poika liikkui. Myös seisominen onnistui ihan hyvin :) Että esiintymisen puolesta nappiin osunut reissu. Ei tuloskaan ollut pahempi 1/1.

Katsottiin vielä päivän päälle ryhmä- ja Bis-kehät. Meidän bussillaisilla oli keskimääräisesti todella onnistunut reissu. Useita ryhmäsijoituksia ja yksi ylsi jopa bis-kehään asti, josta ei kuitenkaan sijoitusta, mutta mahtavasti meni! Sitten päästiin lähtemään, väsyneinä ;) Käytiin vielä Tromssan keskustassa paikallisessa hampurilaispaikassa syömässä kunnes lähdettiin kohti kotia. Rovaniemellä oltiin siinä neljän aikaan aamulla.

Kuvia reissusta:

1007804.jpg

1007803.jpg

1007801.jpg

 

Samana päivänä Jere oli taas hienosti haukkunut uros hirveä, joka n. kolmen tunnin haukkumisen jälkeen saatiin kaadettua. Nyt on sitten seuran hirvenkaato kiintiö täynnä.