Päästiin jälleen ohjattuihin agitreeneihin. Teimme koko pitkää rataa ensin jaettuna kahteen osaan ja lopuksi kokonaan. Radaltahan löytyi meidän "lempi" esteen puomi ja A sekä kepit melko vaikeasta kulmasta ja paaaljon putkia :)

Ensimmäinen pätkä oli ehkä se ongelmallisin, A-esteellä oli alastulokontaktin kanssa ongelmia, sillä Asgeir ei ole hirveän kiinnostunut alhaalla olevasta kupista ja hyppää yleensä alas juuti ja juuri koskettaen kontaktia. Kepeille menossa minä kämmäilin koko ajan ja työnsin kädellä Asgeiria väärään väliin muuten ne onnistu kivasti.

Toinen pätkä meni vähä kivemmin ja puomi onnistui hienosti, nyt vaan pitäs tosissaan saada se kuppi häivytettyä. Kolmannella kierroksella tehtiin koko rata joka meni meidän osalta ihan plörinäksi, Asgeir hyppi A:n kontaktin yli ja kepitkin epäonnistu. Tehtiin toinen kierros vielä ja meni tuplasti paremmin :)

Kovaa treeniä nuiden kontaktien kanssa, ne pitäs todellakin saada kuntoon! Tavoitteena olis ett' ne olis suhteellisen hyvät maaliskuussa, saapa nähä. Ja sitten kepeille pitäs saada varmuus siihen että oikea väli löytyy mistä kulmasta tahansa.

Asgeirin lähettyä kotiin jatkoin treenejä vielä Charonin kanssa. Päästiin ekaa kertaa MAXI-möllien treeneihin. Charon otti aika kovaa häiriötä muista koirista niiden tehdessä samaan aikaan ku me tehtiin mutta suhteellisen hyvin se kuitenki kuunteli. Treenin aiheena oli kiertäminen ja puolikuollut putki sekä A-este. Kiertäminen onnistui oikein kivasti ja ehä Charon ymmärsi mistä oli kyse :) Putken kanssa ei ollut mitään ongelmaa sillä putket tuntuu imevän Charonia ihan mistä vaan. A-estettä ei tehty sillä on vielä harkinnassa miten ne yrittäisin opettaa...