...Pääskysestä ei päiväkään, sitä odotella täytyy nauttia näistä melkein kesäisistä päivistä lämmintä on ollut lähemmäs 20 astetta koko viikonlopun ja lumikin sulaa hurjaa vauhtia pois. Tänään käytiinkin taas treenaileen Asgeirin kanssa agilityä ja tokoa tosin illalla kun ilmakin oli hieman viilennyt. Treeni kavereina toimivat Saana ja Tami saatiinkin hyvät häiriö treenit kun kentällä oli muutakin porukkaa.

Ensin otettiin hyppypätkää missä oli kiertämisiä, sylkkäriä ja välistävetoja. No eihän se sitten oikein onnistunut. Kiertämiset ja välistävedot toimivat hyvin mutta Asgeirin etenemisessä on edelleen ongelmaa ja se johtaa aika pitkälti siihen että rimat tippuu. Kuten joka kerta tulee mainittua, poika pitäis saada etenemään.

Sitten otettiin puomia joka onnistui oikein hyvin, kontaktit otettiin oikein hyvin ja vauhtia riitti niinku yleensäkin. Olin tyytyväinen myös keinuun jossa Asgeir jaksoi kuunnellakkin mitä mie meinasin. Loppuun otettiin vielä keppejä. Kepeillä tahtoi olla sitä probleemaa että Asgeir aloitti väärästä välistä tai meinasi lopettaa keppien suorituksen kesken mutta viimeiselle kerralla mentiin jo sen verran hyvin että oli jo oikea aika lopettaa treenit.

Kyytiä odotellessa otettiin vielä muutama toko liike. Luoksetulo oli nopea mutta meinasi ennakoida käskyä. Seuraaminen oli ihan suhteellisen tiivistä ja oikealle kääntymisetkin jo onnistui, jee! Itse vaan pitäs saada se palkkaaminen jotenki järkeväksi, voiskohan jostaki tilata kolmannen käden? Sitten vielä päätin testata tokohyppyä jota ollaan tehty varmaan viimeksi alkeiskurssin jatkokurssille eli semmoset puolitoista vuotta sitten ja se IHME JA KUMMA onnistui! Olin ihan ihmeissään. Asgeir irtaantui hypylle :O Ehkä me joskus vielä saadaan ALO liikkeet kuntoon ;)