Ollaan nyt käyty piiiiitkän tauon jälkeen treenaileen pariinkin otteeseen agia. Ensin ohjatuissa ja sitten Saanan ja Tamin kanssa keskenään.

Torstain ohjatuissa kerettiin tekemään jopa kolme erilaista pätkää jossa tuli sekä etenemistä että haltuunottoja. Asgeir eteni ihmeen hyvin, ehkä me ollaan hieman edetty tässä asiassa :) Oli aika vaieka leikkauspaikkoja ja kulmia mutta ihmeenn hienosti selviydyttiin. Takanaleikkaukset ei niinkään sujunut, että pyörimistä mutta muuten meno oli aika sujuvaa. Rimathan toki lentelivät taasen varsinkin jyrkissä käännöksissä. "Väärän" puolen kepit on s emeidän murheenkryyni, okei kyllä ne menee mutta se pahuksen viimeinen väli meinaa aina jäädä tekemättä :/ No nyt vaan kovaa treeniä tämän suhteen.

Lauantaina sitten treenattiin omaehtoisesti ;) Päivä oli lämmin joten otettiin vain paria pientä pätkää ja kontakteja erikseen. Pätkissä oli Todella vaikeita keppikulmia ja putkikulma oli kans "kuollut." Saana päätti pistää vähän haastetta peliin... Mie olin positiivisesti yllättänyt että Asgeir haki oikein hienosti keppein eka välin. Putken kulma olikin sirren hankalampi homma mutta kyllä sekin onnistui kun otettiin erikseen. Kontaktit meni oikein hienosti :):)

Kuvia treeneistä:

1651195.jpg

Tästä näkee kuinka rimaa hipuen mennään

1654822.jpg

1654847.jpg

1654837.jpg

kepeiltä vaikea kulma putkeen

1654864.jpg

1654874.jpg

Puomi +hienot kontaktit

Sunnuntaina vietettiin tyttöjen kanssa koiratonta päivää ainakin osa päiivästä sillä lähettiin aamusesta ajeleen kohti Ranuaa päämääränä Ranuan eläinpuisto ;) Matkaseurueeseen kuului siis minä, Saana ja Paula. Matkahan meni oikein hienosti, osattiin perille, ei saatu sakkoja, ilma oli ihan ok ja melkein kaikki eläimet nähtiin :)

Muutama kuva reissusta:

1654905.jpg

Musta minkki

1654917.jpg

Lintu ;)

1654929.jpg

1654942.jpg

Show jääkarhut

1654954.jpg

Paula ja Saana vertailevat itseään jääkarhuun

1654968.jpg

myskihärkä

Sitten mennään tämän päivän (17.6) epävirallisiin agilitykisoihin jotka oli kyllä semmonen reissu etten jää kaipaamaan...

Osallistuttiin vain Midi 1 starttiin. No heti alkuun ensimmäinen rima tippui ihan odotetusti mutta sen jälkeen edettiin oikein mallikkaasti puomille saakka jolloin herpaantui koko ote. Asgeirhan on tosiaan tehnyt puomia niin että puomin alastulokontakti juostaan läpi kupille ja nyt kun kisatilanteessa kuppia ei ollut se jäi odotaan minua (yleensä juoksee itsenäisesti vauhdilla puomin loppuun) ja lopulta hyppäsi kontaktin yli. Otin tästä HYLyn ja päätinn ottaa puomin uudestaan ja ei mitään vaikutusta taas kontakti yli. Siinä vaiheessa alkoi kyllä harmittaan ja loppuratakin unohtui täysin...

Kepeille syöttö muutaman kiemuran jälkeen ihan ok ja keinukin vedettiin ensin läpi vauhdilla ku en kerenny huutamaan SEIS käskyä. Otettiin uudestaan jolloin Asgeir ei pysähtynyt siihen mihin olisin halunnut joten otin vielä kolmannen kerran jolloin onnistui. Lopun eteneminen oli ihan ok. Saipahan taas ajateltavaa tuon puomin kanssa... Asgeir oli kyllä hieno poika itse vaan ole niin tumpelo.