Ollaan treenailtu enemmän ja vähemmän. Ilmat on suosinut ja ollaan päästy tekemään verijälkeä useampaan otteeseen, jee! Jälkien pituus on vaihdellut ja samoin makuupaikkoja on välillä ollut kaksi ja välillä vain yksi. Kaikki jäljet on ollut suhteellisen tuoreita. Makuilla on ollut herkkuja, merkkaamisen varmistamiseksi ja makuut onkin otettu tosi hyvin. Muutenkin Asgeir on kulkenut jäljellä tosi innolla ja melko tarkkakin on ollut.

Jäljen päässä on ollut välillä peuran jalka ja välillä pelkkä sieni. Pieni ongelma on ollut "saaliin" luovuttamisessa kun Asgeir mielellään pitäisi kaadon itsellään eikä vaihtaisi herkkuun tai leluun. Pitää alkaa kehitteleen tätä.

Hakua ollaan otettu pariin otteeseen. Viime viikolla otettiin kahdella maalimiehellä niin että eka oli näkölähtö ja toinen maalimiehen esiin tuleminen. Näkölähtö oli hyvä ja Asgeir oli heti mukana jutussa. Toinen maalimies oli valmiiksi piilossa ja ennen koiran lähettämistä se huudettiin näyttäytymään ja sen jälkeen takaisin piiloon. Sitten koira piilollem hyvin haki senkin.

Toinen harjoitus otettiin eilen oikeastaan samalla tavalla eli ekaksi näkölähtö ja toiseksi esiintuleminen mutta pidemmällä matkalla ja ei niin selvä kun viimeksi. Asgeir oli ihan fiiliksissä "radalle" menessä se on kyllä hyvin sisäistänyt jutun. Näkölähtö oli hyvä jälleen vaikkakin maalimies kerkesi mennä aika pitkälle ja piiloon saakka ennen kuin päästin hakemaan. Esiin tuleva maalimes olikin jo vaikeampi ja sen etsimiseen sai tehdä töitä. Asgeir työskenetli hyvin ja selvästi haki eikä juossut kuin päätön kana! Ehkä me ollaan löydetty uusi kiva laji :):)

Tokoa ollaan otettu ihan pikkasen, lähinnä seuraamista, paikallaanoloa sekä luoksetuloa. Ihan kivasti nekin sujuneet ;)

Kuvia treeneistä, Kiitos Johannalle!

Verijälkeä

Seuraaminen (vähän epäselvä)

Perusasento