Tänään päästiin taas treenaan mölliryhmän kanssa :) Hallin pohja ei ole vielä ihan valmis joten mahdollisuus treenaukseen ei ole vielä täydellistä ;)

Alkuun otettiin hyppypätkää missä olii myös putki. Tuli harjoiteltya sekä takana leikkausta, valssia ja etenemistä. Valssin kanssa ei mitään onngelmaa. Takanaleikkauskin onnistui ihan hyvin, Asgeir irtosi hyvin mutta pyörähti heti hypyn jälkeen.. Asgeirilla ei onneksi pyörähtämiseen mene kauaa aikaa mutta se pitää treenata pois ;) Eteneminen onnistui myös vaikkakin mulla oli taas käsi turhan korkealla..

Sitten otettiin A-estettä ja sen perään putkea. A-esteellä ei mitään ongelmaa, kontaktit sujuu ja putkeen sujahdetaan vauhdilla joka kulmasta :) Loppuun vielä keppejä. Kepeistä tahtoo aina välillä jäädä joku väli tekemättä mikäli tahti katkeaa mutta pitää vaan yrittää saada Asgeir tekemään kepit täysin itsenäisesti, sillä vauhtia niistä ei ainakaan puutu.. :D

Kaikin puolin hyvät treenit. Rimatkaan ei lennellyt josko Asgeir olisi oppinut että hypyt on tarkoitettu tosiaan hypättäväksi :P Asgeir oli myös hieman rauhallisempi treenipaikalla.