Jaa näköjään on taas tämä blogin päivittely vähän jääny ja en kyllä muista mitä kaikkea ollaan tehty. Alotetaan vaikka sairaskertomuksista. Tosiaan Sutkihan toipui tosi hyvin leikkauksesta ja mitään jälkiseuraamuksia tästä ei ole tullut, sairastettiin tuossa välissä silti mahatautia, joka sitten esti pääsyn tottisleirille, ja arvatkaa vaan kuinka paljon harmitti! Olis todellakin tullut tarpeekseen ku mie olen niin surkea opettaan mitään tottis hommia.

Sitten meille tuli kylään myös ontuminen, joka kuitenki meni ohi kipulääkkeellä ja levolla. Asgeir on myös sairastellut, etujalat on vaivanut mutta ilmeisesti tämä johtui kuitenkin lihasjumeista. Fyssari oli sitä mieltä että, kaulan ja lapojen jumit painoi hermoja ja etujalkoihin tuli puutumista ja tuntomuutoksia, fyssarin jälkeen on ollut jo parempana. Käytiin kuitenkin eläinlääkärissäkin ja kuvattiin koko koira läpikotaisin mutta mitään ei mistään löytynyt ihan priimaa oli joka luu :) Sutki välikuvattiin myös samalla ja ihan hyvältä sekin näytti. Kyynäreet oli hyvät samoin olat ainoastaan vasemmasta olkakuvasta näkyi panoestiittia, joka on ilmeisesti syy tähän aikasempaankin ontumiseen. Lonkat oli ok:t, vähän matala lonkkamalja ainoa vaan että lantio oli vino. Selkä oli myös siisti.

Jälkeä ollaan tehty Sutkin kanssa pari kertaa n. 70-100m suoraa ja tyhjiä aina väliin, vähän juoksemiseksi se on menny.. Tottiksia myös ja ne on sujunu ihan kivasti, vähän on ollut havaittavissa haahuilua, että on joutunu hetsaileen vähän enemmän, nyt täytyy ottaa huomioon tuo ja keskittyä lyhyisiin treeneihin niin että aktiivisuus pysyy. Hakua käytiin ottaan tänään Toramolla, neljä maalimiestä, ensimmäinen ihan näkölähtö, hyvin lähti mutta ei ensin löytänyt ja tuli takas mutta lähti samantien hakemaan uudestaan. Kaksi seuraavaa niin, että näytin että maalimies juoksi metsään mutta käänsin sitten että joutu vähän hakemaan, hyvin löysi taasen. Vika ihan lyhyt näkölähtö. Sutki ei pysy kauaa maalimiehellä, syö ruuan hätäseen ja tulee takas ja lähössä ettiin jo seuraavaa.. Ainakin motivaatiota löytyy tähän hommaan!

 Sutki 7kk

Asgeirin kanssa ollaan nyt keskitytty tokoiluun ku yritetty pysytellä levossa. Ihan kivasti sekin sujunut, seuraamisen paikkaan ollaan keskitytty ja uutena otettu kaukoja. Lauantaina käytiin pitkästä aikaa agiliitämässäkin, tehtiin lyhyttä ratapätkää, jossa hallintaa putkilla ja takanleikkausta. Meikäläisen ohjaus oli ihan pielessä ja rimoja tippui. Kontakteja otettiin myös mutta ei nekään oikein sujunu.. Asgeir oli myös haku treeneissä mukana mutta tehtiin aivan liian vaikea treeni. Eka maalimies näkönä ja haki hyvin, seuraavat kaksi jo valmiiksi piilossa, lähti hyvin hakeen mutta sitten kun ei heti löytänyt niin ei enää lähteny syvälle ollenkaan, kyseli multa vaan apuja. Sitten vasta löysi kun maalimies kävi ihan kokonaan näkyvillä. Kolmannella sama homma, alkuun lähti mutta ei löytänyt ja sitten vaan haahuili siellä täällä, maalimies ei löytyny ollenkaan. Otettiin vielä neljäs ihan simppeli että näki minne maalimies juoksee, sinne lähti innolla mutta aluksi hukkasi senkin! Asgeir tahtoo olla semmonen sählä ettei oikein keksity siihen mitä tekee vaan tekee jotain sinne päin..