Paljon on taas tapahtunut viime kirjotuksesta muttia en varmaan muista edes kaikkea enkä jaksa jokaisesta kissanristiäisestä nyt kirjoittaakkaan ;) Tosiaan ollaan agia treenattu ja treeneissä käyty molempien Asgeirin ja Charonin kanssa.

Ihan kivasti on mennyt. Charonin kanssa ollaan nyt alettu taisteleen nuiden kontaktien kanssa vihdoin ja viimein ja päätin että opetan sille pysähduskontaktit eli että se pysähtyy puomin päähän niin että takajalta kontaktilla ja etujalat maassa. Ihan hyvin tuo alkaa sujumaan, Charon vielä hieman hakee että mitä pitää tehdä ja saattaa pysähdellä ja varmistella ennen kontaktille tuloa, täytyy vaan saada sille luottamus että loppuun saakka mennään. Ylöstulo kontaktista tulee varmaan se meidän ongelma kohta sillä Charon roikasee sen aika kauniisti..

12.4 meidän vanha-nuori-mies Jere täytti 7-vuotta! Juhlistettiin tätä päivää lenkkeilen ja leikkien lahja-nallella. Löytyhän se Jerenki leikkipuoli sieltä nallen avulla, kovasti heiteltiin ja riepoteltiin nallea :) Laitan kuvia jahka saan ne koneelle ;)