Sain todella mukavan tilaisuuden tutustua lähemmin naaraspuoleiseen buhundiin, sillä Mona 10kk (Buhunden Ab Mona) tuli meille hoitoon torstaista maanantaihin. Sain todellakin selville tytön luonnetta sekä kotioloissa että näyttelypaikalla kun minähän tosiaan vein Monan kehään Oulussa molempina päivinä. MOnasta jäi todella positiivinen kuva se oli niin reipas ja eloisa nuori tyttönen mutta kuitenkin osasi oikealla hetkellä rauhoittua. Se oli ihanan kärsivällinen Asgeirin suhteen vaikka Asgeir tahtoikin koko ajan tyttöse n perässä kulkea :) Molemmat buhundit tulivat hyvin toimeen keskenään ja aloittivat leikkimisen heti aamusta. Mona ja Jere tulivat myös juttuun.

Kiitokset Piritalle että sain tutustua Monaan näin perinpohjaisesti! On tyttöä jo nyt ikävä <3

Muutama kuva Asgeirin ja Monan leikeistä:

1734048.jpg 

1734052.jpg

1734043.jpg

Oli muuten työ saada ne pysymään paikallaan ;)

Lauantaina lähettiin kolmen ihmisen ja neljän koiran voimin (mie,äiti,Saana,Asgeir,Mona,Riimi,Saaga) ajeleen kohti Oulua. Näyttely pidettiin Äimäraution ravidan nurmikkokentällä joka olikin lähinnä suota. Siis ihan järkyttävä pohja ja eipä tietenkkän kumppareita matkassa kellään. Ennen kehään menoa koiratkin oli niin likasia että edellisen illan peseminenkin tuntui aika turhalta.

Asgeir pääsi juoksemaan taas valioluokassa tuloksella ERI/1,U2,vara-CACIB, ihan mukava ERI-putki päällä :) Asgeir esiintyi huonosta pohjasta huolimatta oikein kivasti. Paras uros kehän jälkeen oli Monan vuoro. Hieman epäilin että miten tyttö suostuisi ravaamaan ku aikasemmin ku aamulla treenattiin niin meni aikalailla laukkaamiseksi. Kehässä kuitenkin ravaaminen meni ihan ok ja seisottiin oikein terhakasti häntä heiluen. ERIhän sieltä tuli ja lopulta PN2 ja SERT. Monan ensimmäinen SERT :) Ei mitenkään huono päivä.

Sunnuntaina lähdettiin Saanan kyydillä jälleen neljän koiran ja neljän ihmisen voimin, Asgeirin tilalta vain Tami. Tällä kertaa mieki osasin varautua ja ottaa mukaan kumpparit. Soisen pohjan lisäksi juuri meidän kehän aikaan satoi kaatamalla vettä. Vesisateesta huolimatta Mona esiintyi taas vallan hyvin ja tuloksena ERI/1,PN2,SERT. Elikkäs toinen SERT plakkarissa! Saanan porukka lähti vielä treenaileen agia ja mie jäin Monan kans näyttelypaikalla.

Kiitokset Saanalle ym. matkaseurasta sekä Tuija ja Jarille seuranpidosta sekä lauantaina että sunnuntaina!

Muutama kuva meidän SERT tytöstä:

1734028.jpg

1734037.jpg

1734041.jpg