Ajelin perjantai iltana klo 20.30 suoraan töistä linja-autoasemalle, kamppeet autoon ja menoks. Matka oli kohti Norjan Harstadin kansainvälistä koiranäyttelyä, jonne SuKoKa järjesti bussimatkan. Matka meni suhteellisen rattoisasti kauniita maisemia katsellessa, höpöttäessä ja vähän ehkä torkkuessakin. Perillä me taidettiin olla joskus kahdeksan/yhdeksän aikaan. Meillähän näyttely oli vasta sunnuntaina joten suunnattiin suoraan hotellille. Saatiin huoneet tosi nopeaa kiitos hotellin valtavan hyvän palvelun! Minun ja Asgeirin kämppäkaverina olivat Pirita ja Mona (Buhunden Ab Mona), ja siinä viereistä huonetta pystyssä pitivät, Paula&Lyyli ja Saana,Riimi&Sella..

Lauantaina päivä kateltiin vähän Harstadin kaunista kaupunkia ja kuvattiin koiria vuorimaisemissa :) Kapunki oli erittäin kaunis ja palvelu hyvää mutta itse asukkaat tuntuivat olevan kyllästyneitä elämäänsä... Asgeir rakastui ihan täysin Monaan ja kulki tämä perässä koko ajan! Mullahan meinas palaa pinna sen kanssa ku Asgeir oli koko ajan kiskomassa Monan perään kulki se sitten edessä tai takana, on nuo uros koirat niin ihania ;)

Hyvin nukutun yön jälkeen suuntasimme näyttelypaikalle heti aamusta. Varattiin kehän laidalta häkkipaikat ja ei muuta ku lenkkeileen ja tutustuun näyttelypaikkaan. Meidän kehähän oli paikallista aikaa vasta klo 12 jälkeen. Kerettiin katsoon ja kuvaan samojedi kehä ja göötti kehä. Saanalla ja Riimille erikoisonnittelut ROP tuloksesta! Eikä Paulalla ja Lyylilläkään huonosti menny ku CK tuli.

Buhundeja oli ilmoitettu 3 kappaletta, Asgeir, Mona ja nuorten luokan uros Vaulartun´s Ture (?). Kyllä jänskätti että miten käy jos molemmat urokset saa CK:n ja niinhän siinä kävi. Asgeir esiintyi mielestäni tosi hyvin ja liikkui aivan mahtavalla draivilla :) Tuloksena olikin sitten 1/1,CK,SERT,CACIB,VSP--->N MVA! Mona oli ROP ja sijoittui ryhmässäkin neljänneksi! Ei olis voinu päivä enää paremmin mennä :) Olin kyllä niin iloinen että neljäs kerta toden sanoi ja tuli se SERT sieltä, nyt enää yksi CACIB niin Asgeir on inttivalio.

Ryhmien jälkeen lähettiin sitten ajeleen kohti kotia. Norjan, Ruotsin ja Suomen pohjoisalueita riepotteli kova myrksy ja lumisade, saatiin koko ntly päivän kuulla uusia uutisia vuoriston tapahtumia, millon Harstadin silta oli kiinni j amillon raja oli suljettu. Välillä jopa kerrottiin että raja saadaan auki vasta tiistaille jne.. Jännityksellä sitten lähettiin ajaan, sillan yli päästiin mutta sitten lähellä Norjan ja Ruotsin rajaa oli jonkimoiset puomit kiinni ja siinä sitten jonotettiin parisen tuntia että päästäis läpi. Rajalla sitten odoteltiin taasen semmosen puolitoista tuntia ennen ku matka jatkui. Keli oli ihan hirveä ja ihän nuilla vuoristoteillä ollu hiekan murustakaan... Oli kyllä jännistystä täynnä oleva reissu :P Kotona sitten oltiin aamulla yhdekän pintaan..

Kuvia yritän saada pistettyä huomenna :)