Keskiviikkona päätin että nyt on Sutki pojan pakko päästä tekemään jotain ja haavakin alkaa näyttämään hyvältä niin lähettiin jäljelle. Jäljen pituutta en taaskaan tiedä ku laskut menee aina sekasin ja olen huono arvioimaan matkoja mutta oliskohan jtn 50m, tyhjiä askelia siellä täällä ja yksi 5 askeleen tyhjä sekä yksi 2 askeleen tyhjä. Pentuhan oli ihan into piukeana menossa jäljellä, vähän jouduttiin odotteleen että haukkuminen lakkaa. Jäljesti yllättävän tarkalla nenällä ja jarraamaan jouduin ku meno halujahan olis ollu. 5 askeleen tyhjällä meinas häslätä lisää mutta en päästänyt eteenpäin  ennen kuin pysyi jäljellä, muut tyhjät meni hyvin. Kaikinpuolin ihan ok jälki! Pitäs päästä taas vähän useammin mutta alkaa olemaan nurmi alueet vähän hakusessa ku joka paikassa on niin pitkä heinä jo..

Tänään otin sitten molempien poikien kanssa tokoa ja tottista. Asgeirin kanssa yritin saada seuraamisesta suoraa peilin avulla, Asgeir kun meinaa painaa ja vääntyillä mihin sattuu ja mie ku en osaa hallita tuota mun kättä sitten ollenkaan. Noh sitten sivulletuloa ja mitä mitä!?!? Se ei vaan osannu enää tulla! Ainut liike mikä me ollaan varmasti oikeasti osattu niin nyt se ei yhtäkkiä osannutkaan.. Ihmeellistä, pakko ottaa tuo syyniin vissiin taasen. Otin sitten vielä istumispaikallaanolon ja hyvin pysyi. Sitten vielä pari toistoa kontaktilla ja nekin meni ihan kivasti.

Sutkin kans yritin tehdä jtn rauhallista ettei kovin alkais riekkumaan, ihan vaan kestoa istumiselle ja maahanmenolle sekä sivulle tuloa ja siitä yhtä askelta eteenpäin. Istumisessa alkaa kestämään jo muutaman askeleen, maahanmeno on vielä hankala. Sivulle tulo ihan ok, paikka vielä vähän hakusessa (Taas se mun käsiongelma) ja askelissa hypähtää aina ja paikka katoaa, hmm..

Sutkin terveys alkaa näyttämään jo ihan hyvältä, haava on siisti ja tötterönki saa toivon mukaan jo ensi viikolla pois ja normi ruokaakin saa alkaa antamaan. Asgeir vaan on menny loukkaamaan tassunsa johonkin, anturan ja varpaiden välit punoittaa ja on vähän turvonnu, liekö siinä joku haava ollut jota on sitten alkanut nuoleen tai jtn. Täytyy katella viikonlopun yli ja hoidella koti keinoin jos ei auta niin ei se auta ku hakea joku lääkekuuri..