Käytiin Asgeirin kanssa pitkästä aikaa treenaan agia, otettiin myös Ronja mukaan. Ensin treenatiin hyppypätkä jossa oli haasteena valssi. Ensimmäisellä kerralla aloin tekemää valssia liian kaukana joten Asgeirilla alkoi kääntymään minua kohti hypyn aikana ja näin rima tippui. Toisella kerralla vaihdoin valssin paikkaa ja se meni jo vähän paremmin.

Sitten otettiin puomia ja opiskeltiin loppukontaktia. Sitä sitten kotiläksyksi :) Vielä otettiin hyppypätkää missä oli rengas ja muuri. Kun muuri oli ensimmäisenä esteenä Asgeir hyppäsi niin kaukaa että muurin palikat lensivät alas, mutta toisella yrittämällä tehtiin jo rauhallisemmin.

Loppuun otin vielä keppejä. Paremmalla puolella ei mitään ongelmaa, mutta ns. väärällä puolella on hieman ongelmia, mutta se johtuu vain siitä etten ole koskaan itse oppinut ohjaamaan väärältä puolelta. Pitää kuivaharjoitella

Aina kun pidettiin Asgeirin kanssa taukoa käytiin Ronjan kanssa tekemässä. Ei olla käyty TODELLA pitkään aikaan jotenvähän jänskätti muistaako mummeli enää mitän, mutta turhaan pelkäsin. Ensin otettiin sama hyppy pätkä mikä Asgeirinkin kanssa ja ei mitään ongelmaa.

Otin myös Ronjan kanssa kontakteja. Ekalla kerralla hypättiin sekä puomin että keinun loppukontaktn yli, mutta jälleen toisella kerralla onnistuttiin ku otettiin vähän rauhallisemmin. Sitten loppuun vielä keppejä. Oikean puolen kepit oli tosi vauhdikkaat ja virheettömät ja väärän puolen kepitkin onnisuivat paremmin kuin yleensä.

Ennen ku meitä tultiin hakemaan otettiin Asgeirin kanssa muutama toko liike. Seuraamisessa säilyi hyvä katsekontakti ja seuraamisen paikkakin oli ihan hyvä, kun yleensä Asgeir tahtoo olla hieman vinossa ja edistää. Sitten pieni paikalla oli ja sivulle tuloja. Loppuun vielä liikkeestä maahanmenoa.

Kiiokset hyvästä treenistä koutsille, Hanskulle