On taas päivitykset jääny vähän vähemmälle mutta pistetään kesän piikkiin ;) Eli tosiaan ollaan me jotain tehtykkin mutta myös lomailtu tai oikeastaan Asgeir on lomaillu ku minullahan koulu jatkuu aina heinäkuulle saakka.

Parissa agi treeneissä käytiin tuossa toukokuun puolella ja eihän ne oikein hyvin mennyt, rimat tippu ja muutenkin ohjaus oli vähän hakusessa, ei oikein ollu fiilistä.. Olin kuitenki ilmottautunut totta kai kotikisoihin kesäkuun ekana viikonloppuna ja sitä ennen perjantaina meillä oli koululla agility näytös, jossa Asgeir esiintyi. Ihan kivasti meni, teinkin kyllä helpon pätkän, jossa oikeastaan suoraa vain. Ainoastaan rimat taas lenteli, sen jälkeen kökittiin 9h junassa ja sehän veti koiran ihan jumiin. Niinpä sitten mietin viimeiseen asti vienkö sen vkl radalle vai en, noh se vaikutti ihan hyvältä aamulla ja kisapaikallakin joten vedettiin kaikki neljä starttia. Tuomarina Sari Mikkilä

B-rata

B-rata eli kontakti rata tehtiin ekana ja HYLhän sieltä tuli 6 putkelta, en saanut tarpeeksi aikasin vetästyä koiraa kutosella ja niin se sujahti seiska putkeen, alla oli jo ainakin kontakti virhe puomilta. 11 hypylle syöttö onnistui ihmeen hyvin sylkkärillä, se oli hieno! Teki lentokeinun joka ei ollut niin hieno! Mutta mie en vaan muistanu käskyttää tarpeeksi ajoissa. A:lta kontakti virhe. Rimat taisi pysyä vähän paremmin

A-rata

A-rata oli kivanoloinen hyppäri joka vedettiin läpi 10 virhepisteellä taisi tulla yksi rima alas ja kielto putkella. Meinas vaan käydä moka ku olin jättäny rataantutustumisessa 17 putken kokonaan pois, luojan kiitos katsoin edeltävän suorittajan radan ja hokasin, meinas iskeä pikku paniikki. Ohjaukset suurinpiirtein toimi, ainoastaan takana leikkauksissa tuli pyörähdyksiä ja tosiaan putkeen syöttö oli heikko ja sen takia kielto

C-rata

Voin kertoa etten muista tästä radasta yhtään mitään muuta kuin että 40 vp joista kuusi rimaa alas, ei menny ihan nappiin..

D-rata

Tämä rata oli oikeastaan meidän paras rata vaikka olikin HYL. Keinu meni nätisti ja vain toiselta kontaktilta tuli vp mutta en kyllä osaa sanoa kummalta. Rimat pysyi ja muutenkin oli suhteellisen sujuva rata.

Kisojen jälkeen jätin Asgeirin kahdeksi viikoksi kotiin lomaileen ja sen aikana Asgeirilla kävi myös fyssari ja olihan se poika jumissa, ei ihme jos rimat vähän lenteli. Tässä lausunnosta pätkiä:

Vasemman lavanalueella kauttaaltaan lihaskireyttä. Olkavarren pääsuorittajalihaksissa on myös arkuutta lihaskireydestä johtuen. Myös rintalihasten alueella havaita lihaskireyttä. Selänojentajalihaksissa kauttaaltaan lihaskireyttä. Selän asentoa ylläpitävissä lihaksissa myös lihaskireyttä. Lanneselän alkuosassa hieman arkuutta palpoiden. Rintaranganloppuosanlannerangan si nivelen alueella ei esiinny kipuoireistoa. Lonkankoukistajalihaksissa molemminpuoleisesti lihaskireyttä. Reiden ulkopinnalla palpoiden arkuutta.
 
Asgeirin loman aikana kävin Epun kanssa Harjavallassa ottamassa vieheradalla yhden spurtin ja johan se pikku-ukko lähti vieheen perään :)
 
 
Lähtö
 
 
Kiinniotto
 
 
Maali
 
Noin viikko sitten Asgeir pääsi taas Kokemäelle ja päästiin treenaan :) Sunnuntaina otettiin pikku pätkä tokoa eli paikallaanolo, seuraaminen ja luoksetulo. Paikkis oli oikein hieno ja Asgeir malttoi hienosti pysyä paikallaan, aikaa en ottanut. Seuraamiset myös oli nätit ja täpäkät. Luoksetuloa otettiin ihan minimaalisella matkalla, oikeastaan sitä paikkaa vaan hain. Vähän se on vielä hakusessa.
 
Tiistaina sitten käytiin agitreeneissä jotka sateesta huolimatta meni niiin hyvin! Rimat pysyi, kontaktit otettiin ja vaikeat kohdatkin selvitettiin lopulta, hyvä mieli jäi toivottavasti molemmilla :)