Keskiviikkona käytiin Toko treeneissä testailemassa uutta halliamme.  Oikein oivallinen halli tokolle mutta agiin ehkä hieman pienehkö. Treenasimme maahanmenoa, Asgeir painui maahan oikein kivasti ja vauhdilla nyt vaan tekniikka kuntoon. Sitten vähän luoksepäästävyyttä ja tunnetustihan se tuottaa Asgeirille vaikeuksia ku se on tuommonen ylisosiaalinenn hömppä ja näinollen hösöttää ihanien ihmisten luo :)

Sunnuntaina Kiitos Saanan, päästiin treenaan piiiitkästä aikaa agia. Otettiin ihan vain pinetä tuntumaan hallitreenaukseen ja esteisiin. Hyvin onnistui kaikki! Oli mukava treenata pitkästä aikaa :) Kontaktitkin sujui, saas nähä miten sitten ratapätkällä. Kunpa sais ne nyt kuntoon että pääsis ensi vuonna kisaamaan kontakteilla myös :)

Mona-neitohan (Buhunden Ab Mona) oli meillä torstaista sunnuntaihin  hoidossa. Buhundeilla meni oikein kivasti, ne käsysi keskenään ja nukkuivat yöt kylki kyljessä :) Molemmat olivat oikein kilttejä hauvoja koko neöjä päivää. Saas nähä mitä Asgeir keksii nyt ku ei tartte esittää enää isoa poikaa ;)

Kuvia ei ole tullu otettua sillä mulla on kauhea kriisi kamerani kanssa katsotaan jos saadaan välimme sovittua ja pääsis taas kuvaileen x)